Video: Met Music Unites wil Very Fine Solutions mensen samenbrengen die één gemeenschappelijke noemer hebben namelijk muziek

0

Ooit al gehoord van Music Unites? De naam doet het misschien al vermoeden maar dit project van Very Fine Solutions wil mensen samenbrengen die allemaal dezelfde passie delen voor muziek. Een plek waar mensen hun passie voor kunst willen delen ongeacht hun afkomst, geslacht, leeftijd, achtergrond, …

“Voor mij is muziek meer dan een emotie”

Bij Music Unites staat alles in het teken van muziek en kunst. Maar het leuke hieraan is dat dit gedeelt kan worden met elkaar. Zo kunnen er nieuwe samenwerkingen of leuke vriendschappen ontstaan. Of er kan ook gewoon kennis uitgewisseld worden tussen muzikanten of kunstenaars. Naar eigen zeggen is dit echt wel het doel van oprichter Frank Vermeylen, mensen samenbrengen die allemaal gepassioneerd zijn door kunst.

Music Unites in Concert

Om dit doel extra kracht bij zetten worden er huiskamerconcerten georganiseerd. Op die manier kunnen gelijkgestemden samen genieten van muziek en kunst in de meest brede zin van het woord. Zo zou het dus zomaar even kunnen dat je bij je eerstvolgende huiskamerconcert in contact komt met mensen die je op het eerste zicht nooit ontmoet zou hebben.

Tijdens het concert is het dus vertoeven in een gezellige setting waarbij je gemakkelijk in contact komt met anderen. De kerst op de taart is natuurlijk de muziek die over je komt als een warm dekentje.

Muziek is een taal die we allemaal ‘begrijpen’. Bij de huiskamerconcerten komt dit heel goed tot uiting. Wij zijn eens een kijkje gaan nemen en vonden het echt wel de moeite waard om er voor jullie een sfeerverslag van te maken.

“Als muziek mij lichamelijk raakt komt er een bepaalde energie vrij”

Oprichter Frank Vermeylen van Very Fine Solutions is zelf ook bastuba muzikant en weet als geen ander hoe belangrijk het is om jonge muzikanten de mogelijkheid te geven om zich verder te ontwikkelen. Ook zijn echtgenote Martine staat volledig achter het project, zelf is ze onder andere veel bezig met schilderen. Met Music Unites kunnen misschien wel de Pavarotti’s of Elvis Presley’s van morgen ontdekt worden.

Music Unites is ook een platform Platform ook voor studenten

Zelfs hun woonst ademt muziek en kunst. Zo is er de mogelijkheid gecreëerd voor conservatoriumstudenten om in de voormalige dokterswoning creatief bezig te zijn met muziek. Een aparte sound proof repetitieruimte en 3 mooie grote studentenkamers staan ter hunner beschikking.

Wil je zelf ook ervaren wat wat wij hebben gevoeld tijdens het maken van dit sfeerverslag? Surf dan zeker eens naar de website van Very Fine Solutions. Wij zijn alvast fan van dit initiatief!

Verkooppunten van het merk msb-technology