Zoals je wellicht al wist, is de showroom bij Poulissen Audio Video Center volledig vernieuwd. Hiermee zijn ze klaar voor de toekomst. Nu is de gespecialiseerde winkel op zoek naar versterking van hun team. Vind je het leuk om klanten enthousiast te maken voor kwalitatief mooie producten op het gebied van beeld en geluid? Dan is dit misschien wel jouw kans. Als verkoopadviseur geef jij de klant een warm welkom met inbegrip van een goed advies. Deze AV-vakhandel is gespecialiseerd in audio, video, televisie en streaming producten.

Maar wat ga je nu concreet doen als verkoopadviseur bij Poulissen? Je bent het eerste aanspreekpunt. Jij heet klanten welkom. Door de juiste vragen te stellen, geef jij gepast advies over audio/video producten. Naast dit advies geef je ook demonstraties. Bovendien weet jij als geen ander hoe belangrijk die eerste indruk is. Je doet er alles aan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. In deze rol ga je je specialiseren in alles wat voorbij komt bij de verkoop van sfeervolle premium audio/video belevingsproducten.

Jouw dag als verkoopadviseur bestaat voor een deel uit geplande afspraken voor de verkoop van audio/video producten, maar ook voor de afhandeling van reeds bestelde producten. Verder heb je telefonisch en per e-mail contact met jouw klantenbestand om de relatie te onderhouden. Naast de verkoop hou jij je ook bezig met de afronding van bestellingen (website) en het actueel houden van de showroom.

Wie jij bent? Idealiter iemand enthousiast die creatief en pro-actief is in het benaderen van klanten. Je bent sterk in klantcontact en focust daarbij ook op de relatie op lange termijn. Je hebt een goed gevoel voor verkoop, bent communicatief sterk en werkt goed zelfstandig, maar ook in team. Verder:

  • beschik je over mbo-4 werk en denk niveau, dan wel een vergelijkbaar niveau;
  • ervaring als verkoper is een voordeel maar niet persé noodzakelijk.
  • ben je in staat om je te verplaatsen in de klant?

Dan ben jij mogelijks wel de nieuwste aanwinst binnen het Poulissen-team. Ze bieden je een goed salaris dat afgestemd is op jouw kennis en ervaring. Je kan rekenen op een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf. Je krijgt overigens een aantrekkelijke personeelskorting. Om op de hoogte te blijven van allerlei nieuwigheden, volg je regelmatig productgerelateerde trainingen. Poulissen hanteert goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw en reiskostenvergoeding.

Klinkt dat als muziek in de oren? Stuur dan zo snel mogelijk jouw reactie naar vacature@poulissen.nl of bel voor meer informatie naar 0475-335716 en vraag naar Johan.

Verkooppunten van het merk mcintosh