DAC’s van MSB Technology worden niet zomaar opgebouwd. Upgrademogelijkheden, daar wordt zeker voldoende aan gedacht. Oorspronkelijk werd het design van een DAC ontwikkeld met 3 tot 4 upgrade mogelijkheden. Door de modulaire input modules bieden de huidige DAC’s een ongekende flexibiliteit waardoor upgrades eerder leiden tot een inruil en upgrade naar een hoger model. Om de keuze tussen de klok, power base, … te vereenvoudigen heeft MSB DAC’s samengesteld volgens de meest genomen configuratie. Dus enkel nog de convertor kiezen, de input modules en klaar. MSB DAC’s, maar dan zonder keuzestress.

De standaard configuratie is nu gebaseerd op de meest gekozen configuratie voor elk model. Dit heeft bovendien tot voordeel dat de productie meer gestroomlijnd wordt en er minder verschillende onderdelen op stock moeten zijn.

Een leuke bijkomstigheid is dat hierdoor de prijs-kwaliteit verhouding van verschillende DAC’s nog beter geworden is. Heerlijk toch? Een High-End product dat beter én goedkoper wordt.

The Select DAC

Als vlaggenschipmodel willen we het beste van het beste voor het top audio systeem waar deze DAC in terecht komt. De feedback van klanten was dat deze DAC enkel in zijn beste versie in een top systeem zou mogen staan. De Select standaard is leverbaar met 2 Powerbases en de femto 33 klok. De retailprijs is 125.000 euro (inclusief Renderer, Quad USB,  AES/EBU en Coax/optical input module)

The Select DAC

The Reference DAC

The Reference DAC wordt perfect gepositioneerd tussen The Premier en The Select. Alle mogelijke upgrades worden daardoor nu ook de norm. Deze DAC komt standaard met een Coaxiale / optische input module, Renderer, Quad USB/MQA en AES/EBU. Dit is allemaal inclusief de retailprijs van 61.450 euro. De standaard configuratie bestaat uit een Preamp Output Module, een Femto 33 Clock en een Reference Powerbase.

The Premier DAC

Dit is de DAC met de meeste veranderingen. Je krijgt als het ware twee upgrades voor de prijs van één. Zowel de Premier Powerbase als de Femto 93. Buiten de Femto Clock 93 en de Premier Powerbase zijn ook standaard inputs zoals een AES/EBU (1x), een Toslink (2x) en een Coax en Renderer Module (1x) geïntegreerd. De retailprijs bedraagt 30.950 euro.

The Discrete DAC

Dit is het instapmodel van de vier DAC’s. Maar laat je niet misleiden. The Discrete DAC biedt muzikaliteit in overvloed. Deze is nu standaard geïntegreerd met een Renderer module (Roon Endpoint) en een dubbele voeding. Daarnaast heb je nog base inputs: 1x AES/EBU, 2x Toslink en 1x Coax. De adviesprijs voor The Discrete DAC bedraagt 15.350 euro (inclusief Renderer en dubbele discrete voeding).

Nog meer weten over deze MSB DAC’s, zonder keuzestress? Vergeet dan zeker niet eens om een kijkje te nemen op de website van MSB Technology om er alles over te ontdekken.

Verkooppunten van het merk msb-technology