De HD27e, dat is de nieuwe projector van Optoma. Er zijn al enkele zeer goede betaalbare 4K-televisies, maar op zijn best zijn ze redelijk groot en meer niet. Een projector is daarom de oplossing voor het grootst mogelijke beeld tegen een betaalbare prijs. Vandaar dus de HD27e, zo kunnen filmliefhebbers genieten van een nog mooier beeld.
De HD27e vervangt de voorganger HD27 van Optoma. De beelden van hun nieuwe projector zijn veel helderder, hebben een stillere werking en de lamp gaat veel langer mee (tot wel 15 000 uur) dan de vorige, volgens Optoma zelf.
Met deze betaalbare projector kunnen beelden worden bekeken in Full HD 1080p-resolutie, een maximale afbeeldingsgrootte van 31 inch, 16:9-beeldverhouding, een contrastverhouding van 25 000:1 en de mogelijkheid om 3D-beelden te bekijken.
De ingangen zijn een paar HDMI 1.4a-aansluitingen (waarvan er een MHL gereed is voor een smartphone of tablet). De uitgangen bevatten een 3,5 mm audio-uitgang, 12V trigger en een USB-A power-out om verbinding te maken met een Chromecast-dongle (of iets gelijkaardigs).
De HD27e, heeft ook een enkele luidspreker die wordt aangedreven door 10 watt aan vermogen.

Verkooppunten van het merk optoma