Je kom het misschien al raden, het zat er ook wel een beetje aan te komen: Audi en Sonos kondigen officieel een premium audiopartnerschap aan bij de introductie van Audi’s Q4 e-tron in München. Dankzij deze collaboratie zullen de Q4 e-tron en andere modellen, waaronder de A1, Q2 en Q3, een door Sonos afgestemde premium geluidservaring bieden.

Dit is de eerste samenwerking van Sonos met de auto-industrie. Daarmee willen ze graag  laten zien dat het gerenommeerde audiomerk (dat leuke en sfeervolle belevingsproducten op de markt brengt) er alles aan doet om jou eenvoudig te laten genieten van geweldig geluid, waar je ook naartoe gaat.

Lees ook


Sonos Audi Q4Sonos speakers in de aankomende Audi Q4 E-tron?

 


“Het is onze ambitie om ‘s werelds meest toonaangevende merk als het gaat om geluidsbeleving te worden. Dat betekent dat we luisteraars de mogelijkheid bieden om te genieten van geweldig geluid, overal waar ze gaan”

Aldus Patrick Spence, CEO van Sonos. We hebben in Audi een partner gevonden die onze missie en aanpak delen. Een bedrijf dat op dezelfde manier als ons waarde hecht aan innovatie en design, klinkt het. Ze zijn zelf dan ook enorm trots op de premium Sonos-geluidsbeleving die in de Q4 e-tron geïntegreerd is.

Benieuwd naar het audiosysteem van Sonos dat lifestyle, technologie en design in een nieuwe dimensie combineert?

Verkooppunten van het merk sonos