De technologische wereld staat nooit stil, zeker niet bij het aanbod van televisies. Panasonic, al lang een voorloper in het leveren van kwalitatieve beeldtechnologie, kondigt hun 2024 televisie line-up aan. Deze nieuwe apparaten worden beschouwd als een echte evolutie. Niet alleen qua beeldkwaliteit maar ook op het gebied van geluid en gebruiksgemak. Deze nieuwste serie omvat modellen zoals de OLED-TV’s Z95A en Z93A, de meer toegankelijke Z90A, evenals de Z85A en Z80A. 

De modellen; Z95A, Z93A, Z90A, Z85A en Z80A

De 2024 line-up van Panasonic is indrukwekkend, met een reeks modellen die de nieuwste technologische innovaties tonen. Met geavanceerde specificaties en functies die in het oog springen, maken de Panasonic Z95A en Z93A OLED-TV’s een statement binnen dit assortiment. Deze televisies zijn uitgerust met de HCX Pro AI Processor MK II en bieden ondersteuning voor Dolby Vision IQ met Precision Detail. Het resulteert in een beeldkwaliteit die iedereen zal waarderen.

Naast traditionele TV-kijkers richt Panasonic zich ook sterk op gamers. Het nieuwe model, de Z90A, is voorzien van Game Mode Extreme, die een verversingssnelheid tot 144 Hz ondersteunt, en NVIDIA G-SYNC en AMD FreeSync Premium om de meest vloeiende gaming ervaring te bieden. De True Game Mode technologie verzekert dat de kleurnauwkeurigheid en beeldkwaliteit even superieur zijn tijdens het gamen als tijdens het kijken van films.

De serie wordt afgerond door de Z85A en Z80A modellen, die zich presenteren als een slim compromis voor diegenen die geavanceerde functies willen maar met een iets minder intensieve verversingssnelheid van 120 Hz. De Z85A benadrukt verbeterde audiokwaliteit dankzij een verfijnd geluidsontwerp, terwijl de Z80A profiteert van een CPU-upgrade naar de HCX-processor.

Universele kenmerken van de serie

De OLED-toestellen van de Z-serie zijn kenmerken door hun Alexa-spraakbesturing. Met deze functionaliteit kun je eenvoudig apps openen, muziek afspelen, nummers zoeken en zelfs je smart home bedienen. Dat allemaal met enkel en alleen je stem.

Opvallend dit jaar is de integratie van het Fire OS TV-besturingssysteem over de gehele lijn, wat een naadloze en gebruiksvriendelijke interactie met de tv garandeert. Dit systeem biedt toegang tot een schat aan apps en content, direct vanaf het startscherm, en integreert live TV-kanalen en streamingdiensten.

Wat betreft geluid, Panasonic blijft innoveren met hun 360 Soundscape Pro audiosysteem, afgestemd door Technics. Dit systeem maakt gebruik van top-, side- en front-firing luidsprekers om een immersieve audio-ervaring te creëren die perfect complementair is aan hun beeldkwaliteit.

Met de 2024 line-up zet Panasonic een stap voorwaarts. Panasonic lijkt een model te hebben dat aan alle wensen voldoet. Deze televisies zijn niet alleen technologisch geavanceerd maar ook ontworpen met de gebruiker in gedachten, wat ze een topkeuze maakt voor iedereen. De prijzen voor de Benelux worden binnenkort aangekondigd.

Verkooppunten van het merk panasonic