Philips Sound zet met de komst van hun nieuwe en bovendien innovatieve sportserie vier draadloze koptelefoons in de audiomarkt. Ontdek de A7306 draadloze in-ears, A6606 draadloze Bone Conduction nekband, A4216 draadloze on-ear koptelefoon en last but not least: de A3206 draadloze ear-buds.

Daarmee richt het gerenommeerde bedrijf zich vooral op uitzonderlijke pasvormen, comfort, duurzaamheid, geweldig geluid en nieuwe veiligheids- en hygiënefuncties. Aangezien bijna twee derde van de actieve sportliefhebbers een koptelefoon gebruikt tijdens het sporten, worden de voordelen van deze speciale sportmodellen steeds aantrekkelijker. Aldus Philips. Benieuwd naar de belangrijkste highlights per model?

Philips A7306: sportieve draadloze in-ears

Allereerst zijn er de draadloze A7306 in-ears die naar eigen zeer geschikt zijn voor de moderne atleet en garanderen een persoonlijke pasvorm en uitzonderlijk comfort door de keuze uit drie verschillende wing tips en drie afneembare oorhaken.

De grote 9 mm-drivers staan garant voor een uitzonderlijk geluid en elimineren de passieve noise-cancelling geluiden van buitenaf. Sportliefhebbers kunnen hun prestaties volgen via de ingebouwde hartslagmeter van de A7036, die compatibel is met de meeste populaire fitness-apps van dit moment. Goed gezien van Philips!

De A7036 staat voor een lange levensduur en een uitstekende bescherming doordat hij waterdicht en stof- en zweetbestendig is. En aangezien frisheid ook belangrijk is voor de meeste gebruikers, worden de in-ears in iets meer dan 20 seconden gereinigd door de automatische UV-lichtreinigingsfunctie via de oplaadcase.

Philips A6606: sportieve draadloze Bone Conduction nekband

Als tweede in rij: de Philips A6606 Bone Conduction nekband. In tegenstelling tot traditionele ‘driver-gebaseerde hoofdtelefoons’ maakt dit model gebruik van de Bone Conduction-technologie waarbij geluidstrillingen naar het oor overgebracht worden via de jukbeenderen. Op die manier kan jij als muziekliefhebber genieten van een kwalitatieve sound terwijl je oren vrij blijven om achtergrondgeluiden te horen.

De A6606 is voorzien van een versterkte doch superlichte titaniumstructuur die perfect onder een fietshelm past. Als extra veiligheidskenmerk heeft de koptelefoon een goed zichtbaar LED-licht dat bediend kan worden via de Philips Headphones-app. Muziekgenot gedurende 9 uur inbegrepen!

Philips A4216: sportieve draadloze on-ear koptelefoon

De voorlaatste draadloze koptelefoon van Philips betreft een on-ear model dat zich ideaal leent voor alle sport- en outdoor-activiteiten. Met cups op het oor zorgt de A4216 voor een goede passieve ruisonderdrukking. Tegelijkertijd bieden de grote 40 mm-drivers uitstekende gedetailleerde geluidsprestaties met een diepe bas.

Dit extreem lichte model is ergonomisch ontworpen en biedt extra comfort door inzetstukken van traagschuim met een speciale verkoelende gel voor intensieve sessies. De stoffen kussentjes zijn afneem- en wasbaar voor extra hygiëne. Met zijn extra lange speelduur van 25 uur is de A4216 je ideale partner voor bijvoorbeeld een marathon.

Philips A3206: sportieve draadloze ear-buds

Zoals dat spreekwoord gaat, last but definitely not least: de Philips A3206. Deze biedt een combinatie van prestatie, comfort en veiligheid voor hardlopers, wandelaars en fitnessfanaten. De ultralichte oordopjes zijn waterbestendig, compatibel met Google Assistant en Apple Siri en bieden een lange afspeeltijd van 10 uur.

Je hebt de keuze uit drie verwisselbare comfortabele wing tips en oorhaken zorgen voor een perfecte pasvorm. Tegelijkertijd biedt de met Kevlar verstevigde, licht reflecterende kabel extra veiligheid bij weinig licht.

De sportproducten van Philips Sound passen bij iedereen met een actieve levensstijl, van beginners tot serieuze atleten. Deze sportreeks is gebruiksvriendelijk ontworpen en garandeert daarmee een essentiële, veilige pasvorm met behoud van uitzonderlijk comfort en geweldig geluid.

Meer weten over deze leuke belevingsproducten? Breng dan zeker een bezoekje aan de website van Philips voor alle details!

Verkooppunten van het merk philips