Philips Sound brengt een nieuwe koptelefoonreeks reeks uit die zal bestaan uit twee premium True Wireless (TWS), in-ear oordopjes en een over-ear koptelefoon met Active Noise Cancellation (ANC). De fabrikant belooft ons alvast een uitzonderlijke geluidskwaliteit, geluidsdichte ANC en hoogwaardige passieve isolatie in een comfortabel design.

“De nieuwe ANC-reeks vertegenwoordigt klassieke Philips-producten met uitstekende prestaties en een hoogwaardig design en bouwkwaliteit. Met onze nieuwe ANC-koptelefoons kunnen muziekliefhebbers genieten van een duidelijke verbetering in allround kwaliteit zonder al te veel te betalen.”

‘True performance’ met de Philips T8505 & T5505 TWS ANC oordopjes

Naar eigen zeggen zouden de nieuwe T8505 in-ears de best presterende, draadloze oordopjes moeten zijn uit het portfolio van Philips Sound. De T5505 is, in tegenstelling tot zijn iets duurdere variant, voorzien van 8 mm neodynium-drivers die zorgen voor een unieke mix van eersteklas geluidskwaliteit en comfort. Terwijl de Philips T8505 in-ears zijn ontworpen met neodymium-drivers van maar liefst 13 mm.

Het handige hieraan, naast de ingebouwde draadloze Bluetooth 5.0-technologie, is dat er een handige touch-bediening is ingebouwd. Dit zorgt voor een aangename en prettige gebruikservaring zodat je op een eenvoudige manier nummers kan afspelen, overslaan en pauzeren.

Over de batterijduur moet je je alvast geen zorgen maken want met de T5505 kan je tot wel 5 uur lang genieten van je favoriete muziek, reken daarbij nog eens de draadloze oplaadcase en je komt zelfs aan 15 uur. Bij de T8505 ligt dat iets hoger, deze in-ears staan garant voor een speeltijd van 6 uur (zonder ANC) die nog eens kan verlengd worden met 12 uur dankzij de compacte draadloze oplaadcase.

Door de dubbele microfoonoplossing wordt ervoor gezorgd dat het ontvangen en voeren van gesprekken altijd kraakhelder klinkt. Daarnaast is er nog een IR-functie ingebouwd waarmee het mogelijk wordt gemaakt om beide oordopjes afzonderlijk in mono te gebruiken. Handig toch?

De Philips T5505 en T8505 zullen over de toonbank gaan voor een adviesprijs van respectievelijk 149,99 euro en 199,99 euro. De True Wireless ANC oordopjes zijn enkel en alleen verkrijgbaar in een zwarte afwerking. Naar schatting zouden ze pas in de loop van de maand oktober ook effectief in de winkels verkrijgbaar zijn.

‘True comfort’ met de Philips H9505 ANC over-ear headphones

Bij deze gloednieuwe H9505 hoofdtelefoon draait alles rond comfort. Een lichtgewicht en opvouwbaar design, een soepele verstelbare hoofdband en grote zachte oorschelpkussens. Meer is er niet nodig om in optimale omstandigheden te luisteren naar jouw playlist.

Philips H9505De grote en hoogwaardige 40 mm neodymium akoestische drivers staan in voor een uitstekend, gedetailleerd en breedband geluid. Je bent als eindgebruiker zelfs in de mogelijkheid om high-res audio (HRA geaccrediteerd 24bit/96kHz) af te spelen dankzij de meegeleverde line-in audiokabel.

De H9505 koptelefoon is voorzien van het geavanceerde Philips ANC-systeem met bijpassende driverbehuizingen voor een optimale en passieve geluidsisolatie. Net als de T8505 en T5505 is het model voorzien van een aantal interessante features waaronder de Bluetooth 5.0-technologie met Google Fast Pair, handige touch-bediening en Push-to-Talk functie voor handsfree spraakondersteuning via Google Assistant of Siri.

In tegenstelling tot de in-ears gaat deze koptelefoon heel wat langer mee met zijn batterijduur van 20 uur (of ANC nu aan of uit staat). Ben je de Philips H9505 toch vergeten op te laden? 15 minuten staan alvast gelijk aan 1 uur van puur muziekgenot.

In de maand november zullen de eerste Philips H9505 over-ear headphones verkrijgbaar worden in de winkel voor een adviesprijs van 249,99 euro. Nog even afwachten dus!

Wil je in aanloop daarvan graag meer te weten komen over de de in-ears of hoofdtelefoon? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Philips voor alle informatie.

Verkooppunten van het merk philips