Pioneer stelt zijn nieuwe draadloze stereohoofdtelefoon SE-MJ561BT met Bluetooth en NFC voor. Met deze nieuwkomer in de aantrekkelijke MJ5-reeks van Pioneer kan je muziek afspelen van smartphones en digitale audiospelers met Bluetooth. Ook handsfree bellen gaat heel eenvoudig dankzij de ingebouwde microfoon.

Voor extra gemak kan de hoofdtelefoon draadloze bluetoothverbindingen maken via Near Field Communication (NFC). Zo kunnen gebruikers hun andere NFC-apparaten koppelen aan de SE-MJ561BT door beide toestellen eenvoudigweg tegen elkaar te tikken of ze bij elkaar in de buurt te houden.

Het geluidsvolume aanpassen, muziek afspelen/pauzeren en van track naar track springen: het gaat heel gemakkelijk met de bedieningsknoppen. De hoogstaande ingebouwde microfoon maakt deze hoofdtelefoon bovendien ideaal voor telefoongesprekken onderweg. De knoppen en microfoon zijn in de behuizing van de SE-MJ561BT ingewerkt.

Dankzij de grote driverunits van 40 mm produceert de SE-MJ561BT een krachtig, natuurlijk en diep geluid met een geweldige balans. Het zachte kunstleer over de hoofdband en oorkussens en de soepele kussens uit polyurethaan zorgen samen voor een geweldig comfort, zelfs als de hoofdtelefoon lang wordt gedragen. Deze trendy hoofdtelefoon heeft een luxueuze behuizing in aluminium en is beschikbaar in twee stijlvolle kleuren (zilver en bruin). Zo kunnen consumenten de look kiezen die bij hun stijl en modegevoel past.

Een greep uit de andere kenmerken van de SE-MJ561BT:
• Batterijduur tot 15 uur (inclusief de tijd om muziek af te spelen) voor een zorgeloze communicatie buitenshuis
• Eenvoudig op te laden via een micro-USB-kabel
• Ondersteunt AAC-codec voor kwalitatief geluid
• Handig draaimechanisme dat plat kan worden opgevouwen – ideaal om de hoofdtelefoon gemakkelijk op te bergen
• Ondersteuning voor meervoudig koppelen: te koppelen aan tot 8 apparaten

Beschikbaarheid
De SE-MJ561BT-hoofdtelefoon is beschikbaar vanaf januari 2015.

Verkooppunten van het merk pioneer