Op zaterdag 2 maart 2024 is er bij Bender hifi een primeur te ontdekken. De gloednieuwe Atohm GT-serie wordt geïntroduceerd. Dit betekent dat liefhebbers van hoogwaardige geluidsapparatuur de kans krijgen om als eersten in Nederland kennis te maken met deze speakers van Franse bodem. Deze zijn uitgerust met de beste drivers van Atohm, perfect voor verbluffende audioprestaties. Aldus het team van Bender hifi. Gelegen aan de Steenstraat 54 in Arnhem, nodigt de gespecialiseerde vakhandel alle geïnteresseerden uit om langs te komen en zelf te ervaren hoe de Atohm GT-serie klinkt. Op het moment van schrijven is Bender hifi de eerste hifi zaak in Nederland die dit merk voert.

Doorlopende demonstraties

Bezoekers kunnen doorlopend demonstraties bijwonen in de prachtige luisterruimtes van Bender hifi. De Atohm GT-serie bestaat uit drie formaten luidsprekers. Zowel de GT1-HD, GT2-HD als de GT3-HD staan aangesloten in verschillende opstellingen, in harmonie met apparatuur van andere hoogwaardige audiomerken zoals Cambridge Edge, Kora en Silent Angel. Dennis Schluter van Dimex en de specialisten van Bender zullen zorgen voor demonstraties. Zij zullen je meer vertellen over de Atohm GT-serie.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Bender hifi. Bezoekers kunnen rekenen op een warme ontvangst met koffie en thee.

“Ik vind deze luidsprekers er mooi uitzien met een hoog niveau qua afwerking en dat spreekt me echt aan. Ook de mooie, natuurlijke diepe klank wil ik graag nadrukkelijk benoemen.”

Aldus Harald Strik, muziekbelevingsspecialist en eigenaar van Bender hifi. Hij voegt er nog het volgende aan toe: door hun prijs/kwaliteit-verhouding zijn ze een mooie aanvulling in het assortiment.

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is zeer goed bereikbaar. Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Voor bezoekers die met de trein komen, ligt station Arnhem Velperpoort op een loopafstand van slechts 250 meter. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de Steenstraat en op wandelafstand van parkeergarage Velperpoort en Musis.

Wil je deze primeur niet missen? Afspraak op zaterdag 2 maart bij Bender hifi in de Steenstraat 54 (6828 CM – Arnhem, Nederland). Je bent van harte welkom tussen 10 en 17 uur. Klaar voor de Atohm Audioshow? Zet je dan zeker op ‘aanwezig’ via dit Facebook-evenement.

Verkooppunten van het merk atohm-nl