Het vooraanstaande audiobedrijf PS Audio heeft de langverwachte Mountain Top-update voor hun DirectStream DAC MK2 gelanceerd. Paul, de oprichter van het merk, deelt enthousiast zijn gedachten over wat deze update zo bijzonder maakt. Hij geeft aan dat het de beste update is die ze in de afgelopen 50 jaar hebben uitgebracht. PS Audio stelt deze update voor onder de noemer ‘Mount Massive’.

De Mount Massive-release-update brengt enkele indrukwekkende verbeteringen met zich mee, waaronder:

  • Ultrasoon geluid is verlaagd met 30 dB. Dit resulteert in een heldere luisterervaring.
  • Het resterende ultrasone geluid van 30 kHz wordt verplaatst naar meer dan 100 kHz.
  • De geluidsruis is verlaagd met 10 dB.
  • Er werd een nieuwe digitale Lens FPGA buffer toegevoegd.
  • In het algemeen is de geluidskwaliteit drastisch verbeterd.

“Unlike the vast majority of high-end DAC’s based on off-the-shelf IC technology, DirectStream MK2 is handwritten, discrete, galvanically isolated, perfection-based conversion that uncovers all the missing information hiding in your digital audio media.”

Sinds de baanbrekende introductie 8 jaar geleden, staat de PerfectWave DirectStream op zichzelf als één van de meest opmerkelijke DAC’s ooit gebouwd. De producent is verheugd om de volgende generatie van dit technologische wonder met de wereld te delen. In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van high-end DAC’s die gebaseerd zijn op off-the-shelf IC-technologie. Cd’s, streaming audio, PCM- of DSD-gebaseerde media met hoge resolutie worden vakkundig geüpsampled in de DirectStream MK2.

PS Audio DirectStream DAC MK2 Mount MassiveEr is nog nooit een beter klinkende DAC geweest die ook maar in de buurt komt van de prijs van de DirectStream MK2. Aldus PS Audio. De Mount Massive-update staat garant voor een ongeëvenaarde luisterervaring voor audiofielen wereldwijd. Je kan de Mount Massive update gratis downloaden op deze pagina. Ook is het mogelijk om een USB-stick aan te kopen waarop de Mount Massive-update geplaatst is.

Verkooppunten van het merk ps-audio