JBL, een vooraanstaand merk op het gebied van audiotechnologie, breid zijn Quantum Stream-lijn van microfoons verder uit met de introductie van drie nieuwe modellen: Quantum Stream Talk, Quantum Stream Studio en Quantum Stream Wireless. Zo worden content creators in de mogelijkheid gesteld om hun stem te laten klinken met de iconische geluidskwaliteit van JBL.

Of het nu gaat over het opnemen van podcasts of het creëren van de nieuwste hits: de JBL Quantum Stream-microfoons zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. De condensatormicrofoons met een breed, vlak frequentiebereik zorgen voor studiokwaliteit. Zowel bij streams als in opnames. Elk subtiel detail van het gesprek wordt nauwkeurig vastgelegd.

De JBL Quantum Stream Talk is naar eigen zeggen de ideale instapper binnen het assortiment. Ingebouwde JBL QuantumENGINE-software voor pc’s? Daarmee kan jij als gebruiker de microfoon-EQ precies afstemmen op basis van de omgeving. Met een schokabsorberende basis en een supercardioïde opnamepatroon kan je opnames maken die vrij zijn van achtergrondruis.

Flexibiliteit? Dat zeker. Met een omnidirectioneel patroon dat geluid van hoge kwaliteit uit elke richting oppikt, en de toevoeging van een dongle die een automatische connectiviteit mogelijk maakt, is het een veelzijdige en draagbare keuze.

Als flagship-microfoon tilt de JBL Quantum Stream Studio elke opname naar een professioneel niveau. Met vier opnamepatronen biedt het de beste geluidsopname in elke situatie. Aldus JBL. De universele montageoplossing en RGB-verlichte volumemeter geven gebruikers flexibiliteit én overzicht.

De prijzen variëren, met de Quantum Stream Talk voor € 49,99, Quantum Stream Wireless voor € 99,99 en Quantum Stream Studio voor € 149,99. Deze microfoons zullen beschikbaar zijn vanaf maart 2024. Nog even geduld dus. De verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met soja-inkt. Het draagt bij aan milieubewustzijn.

Daarnaast verbetert JBL hun Headphones-app om de modellen JBL Quantum 910X/P (februari 2024) en JBL Quantum 360X/P (maart 2024) te ondersteunen. Deze update stelt jou in staat om tijdens het gamen eenvoudig hoofdtelefooninstellingen aan te passen via Bluetooth op elk mobiel apparaat. De app biedt maatwerk voor RGB-instellingen, audiovoorkeuren, microfoonbediening en meer. Hierdoor ontstaat een ongeëvenaarde game-ervaring.

Verkooppunten van het merk jbl