TP Vision, de licentiehouder van Philips TV & Sound, heeft een indrukwekkende prestatie neergezet tijdens de 2023 Red Dot Awards. Het bedrijf heeft maar liefst vier prijzen gewonnen in de categorie Product Design, waarmee het opnieuw wordt erkend voor zijn focus op hoogwaardig Europees design voor elk Philips-merk product.

Het toegewijde design team heeft hard gewerkt om eindgebruikers wederom te laten profiteren van hun sfeervolle belevingsproducten, gemaakt in Europa. Hierdoor het bedrijf een professionele erkenning gekregen. De vier winnende producten van de 2023 Red Dot Awards zijn:

Philips Ambilight TV OLED+908

Dit vlaggenschipmodel van de 2023 Philips Ambilight TV-reeks dat naar eigen zeggen garant staat voor de beste beeld- en geluidskwaliteit. Het beschikt over een geïntegreerde geluidsoplossing van Bowers & Wilkins, verpakt in een op maat gemaakte akoestische stof (Kvadrat). De centrale aluminium standaard met open frame zorgt voor een draaifunctionaliteit. De nieuwe afstandsbediening biedt achtergrondverlichting en secundaire gebruikstoetsen voor een eenvoudigere gebruikerservaring.

Philips TV & Sound Red Dot Awards

Philips Fidelio T2 TWS in-ears

Deze premium in-ear headphone heeft een vereenvoudigd geometrisch ontwerp. Bij levering ontvang je uiteraard ook oplaadcase. Dit exemplaar maakt gebruik van een keramisch precisie-frame met duurzaam Muirhead-leer, terwijl de oplaadcase Muirhead-leer combineert met geëxtrudeerd, geanodiseerd aluminium en een rubberen basisplaat voor gebruiksgemak.

Philips TV & Sound Red Dot Awards

Philips Fidelio L4 hoofdtelefoon

Ook deze premium hoofdtelefoon heeft een vereenvoudigd geometrisch ontwerp en is verrassend licht en compact. Het open frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium met duurzaam Muirhead-leer voor de hoofdband.

Philips TV & Sound Red Dot Awards

Philips A5508 True Wireless

Dit True Wireless-product van Philips Sound is licht, compact, herkenbaar en duurzaam. Het past perfect binnen het segment van sportaudio. De gegroefde details op de contactpunten van het product zorgen voor een eenvoudiger, intuïtiever gebruik en verbeteren de ‘zweetregulering’ van het productoppervlak.

Philips TV & Sound Red Dot Awards

Rod White, Chief Design Officer bij TP Vision, gelooft in het unieke karakter van TP Vision op het gebied van consumentenelektronica dankzij de focus op productontwerp.

“Design is een kernelement binnen ons creatieproces en geen bijzaak zodra het productconcept is geschetst.”

TP Vision begrijpt dat consumenten het belangrijk vinden dat het design van hun product er goed uitziet. Overigens moeten ze het product ook met trots kunnen dragen.

De Red Dot Awards zijn al meer dan 60 jaar een belangrijke maatstaf voor uitmuntend productdesign. Een onafhankelijk panel van 50 internationale designprofessionals beoordeelt de inzendingen.

Verkooppunten van het merk philips