Een collaboratie van Sagemcom met Bang & Olufsen heeft tot iets moois geleid. Het is een nieuwe set-top box. Ook wel beter bekend onder de naam: The Video Soundbox. Toch wel een naam die alvast een tipje van de sluier doet oplichten waar dit leuke en sfeervolle belevingsapparaat allemaal toe in staat is.

The Video Soundbox

Laten we deze ‘box’ verder onder de loep nemen. Het is in feite een alles-in-één product. Je kan met de Video Soundbox content bekijken van TV-diensten, 4K-video afspelen, gebruikmaken van muziekstreamingdiensten en ook nog eens een babbeltje slaan met je spraakassistent.

“The Video Soundbox allows to combine all services expected today by consumers in an all-in-one compact product, thanks to latest video, sound and voice services innovations developed with best-in-class partners.”

Daarnaast heeft hij ook een ingebouwd geluidssysteem. En nee, het is niet zomaar een. Aan de binnenkant vind je drie speakers terug samen met een actieve- en passieve woofer. Deze zijn gecreëerd door het gerenommeerde Bang & Olufsen. Hierdoor kan je genieten van een ‘natuurlijk’ en ‘authentiek’ geluid, aldus B&O. Heerlijk toch?

Lees ook


Bang & Olufsen Beosound EdgeDe Beosound Edge van Bang & Olufsen x Saint Laurent is een feit

 


 

Voor het Deense bedrijf zit hier ook een geweldige kans in. Zo kan het via verschillende operatoren over de hele wereld, mensen laten kennismaken met hun fantastische audio. Daarnaast vinden ze het uitermate belangrijk dat iedereen kan genieten van een meeslepende audio-ervaring telkens wanneer ze TV kijken of muziek luisteren. Een geweldige creatie dus met veel mogelijkheden voor beide partijen. The Video Soundbox zal vanaf deze zomer verkrijgbaar zijn.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen