DTS Play-Fi zorgt ervoor dat draadloos surroundgeluid nu nog toegankelijker wordt. Dit doen ze o.a. door te werken via de ‘industriestandaard’, ook wel beter gekend als wifi. Het is een echte primeur want met de komst van DTS Play-Fi Home Theater worden er draadloze surround sound mogelijkheden toegevoegd aan tv’s. Opmerkelijk is dat het kan zonder extra hardwarekosten voor zowel fabrikanten als consumenten. Je portefeuille zal alvast ‘niet ontevreden’ zijn.

Dat wil zeggen: geen adapters, geen dongles én geen ‘uitbreidingsboxen’. Het enige wat nodig is? De ingebouwde wifi van de tv en het bestaande draadloze netwerk van jou als eindgebruiker. Klaar om te genieten van een ongelooflijke surround sound-ervaring met DTS Play-Fi Home Theater?

DTS Play-Fi

Televisies met DTS Play-Fi Home Theater komen in het derde kwartaal van 2021 op de markt en zullen compatibel zijn met het uitgebreide ecosysteem van Play-Fi-soundbars, luidsprekers en versterkers die momenteel verkrijgbaar zijn.

Lees ook


Pioneer en Onkyo luiden DTS Play-Fi inDTS Play Fi

 


 

Play-Fi Home Theater biedt een aantal configuraties aan om de audioprestaties van een tv draadloos te upgraden en zo een levensechte surround sound in elke kamer te brengen. Zo zal het met Play-Fi Home Theater mogelijk worden om:

  • De ingebouwde luidsprekers van de tv te gebruiken als onderdeel van het surroundsysteem of te ‘upgraden’ naar een soundbar of front-speakers (beide compatibel met met Play-Fi). Zónder kabels tussen tv, luidsprekers of elektronica.
  • Play-Fi luidsprekers toe te voegen als surround speakers zodat je als luisteraar omhuld wordt door geluid.
  • Tot wel twee subwoofers te koppelen om een ​​diepe, kamervullende bas de ruimte in te sturen.
  • Gebruik te maken van de aanvullende functionaliteiten die Play-Fi je te bieden heeft. Zoals bijvoorbeeld het groeperen van de tv in meerdere kamers met Play-Fi speakers voor muziek, tv-audio, …

Bij DTS Play-Fi zijn ze zelf dan ook enorm enthousiast om dit leuke nieuws met jullie te delen:

“We’re thrilled to introduce this latest DTS Play-Fi Home Theater technology to the market. Consumers no longer need to compromise aesthetics for an improved audio experience.”

Eindgebruikers kunnen op die manier genieten van een betere geluidskwaliteit door bijvoorbeeld een draadloze subwoofer te gebruiken of een set van mooie speakers (compatibel met met Play-Fi). Zonder het ‘gedoe’ van kabels. Aldus Dannie Lau, General Manager bij DTS Play-Fi.