Italië staat bekend voor zijn kunst, design en muziek. Synthesis, een bekend merk in de wereld van audiotechnologie, heeft opnieuw bewezen waarom. Met trots presenteren ze hun nieuwste telg: de Synthesis Roma 510AC Signature. Niet alleen een muzikale maar ook een fraaie toevoeging aan het portfolio.

Synthesis Roma 510AC SignatureDe Synthesis Roma 510AC Signature bouwt verder op het succes van zijn voorganger, de Roma 510AC. Dit model staat garant voor een verbluffende upgrade op het gebied van geluidsprestaties. Het meest opvallende kenmerk is de toevoeging van een phonotrap MM en MC, waardoor vinylliefhebbers kunnen genieten van een nog rijkere luisterervaring. Bovendien is de Signature-versie uitgerust met een gebalanceerde XLR-ingang, alsook een geavanceerd ringkerntransformatorontwerp die de efficiëntie verbetert.

De Roma 510AC Signature betreft een krachtige 80 Watt stereo buizenversterker. Wat je vooral zal horen tijdens een luistersessie? Dat zijn de buitengewone sonische prestaties. Dit muzikale meesterwerk wordt aangedreven door een paar KT88-buizen in een push-pull penthode configuratie. Dit resulteert in een geluidskwaliteit die zelfs de meest veeleisende luisteraars zal bekoren.

De Roma 510AC Signature klinkt niet alleen geweldig, maar hij ziet er ook fantastisch uit. Met zijn iconische ontwerp, kenmerkend voor alle producten in de Roma-serie, zal de Signature alleen verkrijgbaar zijn in een elegante Aluminium Titanium-afwerking. Het is een lust voor het oog en een aanwinst voor elke luisterkamer.

Synthesis heeft een nieuwe benadering geïmplementeerd voor het bouwen van buizenversterkers. Hun doel? De melodieuze draad van muzikale structuren, inclusief al hun nuances, tot leven brengen. Hierdoor wordt de luisterervaring buitengewoon meeslepend. De Roma-lijn is gemaakt door liefhebbers van geweldig geluid, voor liefhebbers van geweldige muziek. De Roma 510AC Signature is hier geen uitzondering op.

Deze krachtige versterker onderscheidt zich van andere voorversterkers door zijn uitzonderlijke ontwerp en geluidskwaliteit. Als input is de 12AX7 gebruikt. De 12BH7 doet dienst als Driver. Aan de achterzijde zijn er 5 RCA inputs. Er bestaat de mogelijkheid om een voorvertrek op de Pre-in aan te sluiten opdat je de ROMA510AC als stereo eind-versterker kan gebruiken.

De Synthesis Roma 510AC Signature is niet zomaar een versterker, het is een kunstwerk dat muziek tot leven brengt en elke noot met ongeëvenaarde helderheid en emotie weergeeft.

Verkooppunten van het merk synthesis