Klipsch is verheugd om zijn allereerste draadloze party speakers toe te voegen aan hun mooie portfolio. Ontworpen voor een ultieme entertainment-ervaring, staan de gloednieuwe Klipsch Gig XXL en Gig XL garant voor een krachtig en dynamisch geluid. Inclusief een licht ontwerp dat tegelijkertijd ook nog eens duurzaam is. Klinkt als muziek in de oren!

Zoals je hierboven al kon lezen, heeft Klipsch twee modellen aangekondigd binnen de Gig-serie. Respectievelijk in een ‘standaardmaat’ en een ‘maatje groter’ (lees: XL en XXL). De nieuwe Gig XXL en Gig XL onderscheiden zich van andere Klipsch-luidsprekers vanwege de dynamische lichtshows die overigens synchroon lopen met de muziek. Bovendien zijn ze aanpasbaar, afhankelijk van wat jij als luisteraar verkiest.

Er zijn ingangen aanwezig voor microfoons. Perfect om een karaokefeestje op gang te trappen. Ook goed om te vermelden: bij elke party speaker wordt een bedrade microfoon meegeleverd. Luisteraars kunnen het feest versterken door twee Klipsch Gig-speakers te koppelen met elkaar via True Wireless Stereo Bluetooth. Wanneer het volume maximaal staat, gaat de luidspreker tot wel 8 uur mee (dankzij oplaadbare lithium-ion batterijen). Qua connectiviteit (bedraad): er is een 3,5 mm én USB-ingang.

De grotere Klipsch Gig XXL beschikt over een duo van 2 inch tweeters en 6,5 inch woofers met basboostmodus. Perfect voor een groot én krachtig geluid. Voor muzikanten is er ook goed nieuws: de Gig XXL heeft een ¼-inch ingang die compatibel is met de meeste instrumenten.

De kleinere Klipsch Gig XL heeft een IPX4-classificatie, waardoor hij bestand is tegen waterspetters en regen. Hoewel dit exemplaar compact en licht is, zet het toch een groots geluid neer dankzij een 2 inch tweeter en een 6,5 inch woofer met basboostmodus.

De Klipsch Gig XXL (€399) en Gig XL (€249,00) zijn ondertussen al verkrijgbaar.

Verkooppunten van het merk klipsch