PSB Speakers heeft de nieuwste generatie over-ear hoofdtelefoon gelanceerd. Ontdek de M4U 9. Met innovatieve functies en een ongeëvenaard comfort streeft PSB naar de hoogste normen op het gebied van prestaties én gebruikerservaring.

De M4U 9 hoofdtelefoon maakt gebruik van grafeen-geïnjecteerde drivers. Dit staat garant. voor een natuurlijk en gedetailleerd geluid. Grafeen is een ideaal materiaal voor draadloze hoofdtelefoons vanwege zijn gewicht en geringe stroomverbruik. De 40 mm drivers zorgen voor een voor snellere geluidsoverdracht. Een lagere vervorming, met inbegrip van een verbeterde audiokwaliteit, staat centraal.

De ingenieurs bij PSB Speakers hebben RoomFeel ontwikkeld. Dit geeft het gevoel alsof je in een kamer zit en luistert naar een goed paar luidsprekers. Het maakt de muziek in de M4U 9 hoofdtelefoon minder ‘in je hoofd’. Zo kan je urenlang naar je favoriete muziek luisteren, zonder vermoeide oren te krijgen.

Dankzij een volledig digitale ANC-signaalweg elimineert de M4U 9 externe afleiding met behulp van 4 digitale MEMS-microfoons om audio-conversiefouten te verminderen. Er is de keuze tussen ‘ANC + RoomFeel’ en ‘Active + RoomFeel’. Voor de liefhebbers is er ook een passieve modus. Twee extra ingebouwde microfoons zorgen ervoor dat je stem kristalhelder klinkt tijdens telefoongesprekken.

De M4U 9 biedt ondersteuning voor aptX Adaptive Bluetooth, een 24-bits high-definition Bluetooth-technologie die je audiostreaming optimaliseert op basis van signaalsterkte en omgevingsomstandigheden. Samen met een premium Bluetooth-verbinding biedt deze hoofdtelefoon een verlengde batterijduur van maximaal 25 uur.

Deze telg is meer dan alleen een gadget. Het is jouw lifestyle metgezel en biedt de ultieme ervaring op het gebied van geavanceerde technologieën, premium design en een luxueus comfort. Jouw mobiele luisteravontuur wacht. Benieuwd naar alle verdere details? Surf dan zeker eens naar de productpagina en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk psb-speakers