TCL, een wereldwijd toonaangevend merk in consumentenelektronica en ‘s werelds op één na grootste TV-merk, heeft een indrukwekkende reeks van geavanceerde, extra grote QD-Mini LED TV’s onthuld.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1981, heeft TCL Electronics zich snel ontwikkeld tot een wereldwijde speler in consumentenelektronicab. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit in producten zoals tv’s, audio-apparatuur en slimme huishoudelijke apparaten. TCL’s voortdurende inzet voor het herdefiniëren van thuisentertainment komt tot uiting in de onthulling van hun nieuwste assortiment QD-Mini LED TV’s. Deze opvallende collectie omvat het vlaggenschipmodel, de TCL X955, evenals de C95- en C75-serie.

TCL QD-mini LED tv

De TCL X955: het nieuwe vlagship

De X955 is uitgerust met QLED-technologie, produceert meer dan een miljard kleuren en heeft een uitgebreid kleurengamma van 98% DCI-P3. Helderheid en contrast, HDR-ondersteuning, kleuren en beweging in verschillende scènes: het wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door de AiPQ Processor 3.0. Gecertificeerd door TUV Rheinland, biedt deze TV een realistische visuele ervaring. Met een krachtig 4.2.2-kanaals audiosysteem, Onkyo-audio en Dolby Atmos, staat de X955 garant voor een meeslepende kijk- en luisterervaring. Beschikbaar in formaten tot 85″ en 98″ in geselecteerde markten.

De C95-serie: perfecte balans tussen schermgrootte en kwaliteit

De C95-serie biedt een uitstekende beeldkwaliteit met 2.000 Local Dimming zones, alsook een indrukwekkende piekhelderheid. Het 120 Watt Onkyo-audiosysteem, mét Dolby Atmos, garanderen een bioscoopgeluidservaring. Beschikbaar in modellen van 65″, 75″, 85″ en 98″ in geselecteerde markten.

De C75-serie: toegankelijke QD-Mini LED TV’s

De C755 (C805 in Europa) is een instapmodel QD-Mini LED TV met een piekhelderheid van 1300 nits en 144 Hz VRR. Beschikbaar in verschillende maten, variërend van 50″ tot 98″, biedt de TCL C755 (C805 in Europa) een indrukwekkende beeldkwaliteit.

TCL blijft wereldwijd toonaangevend in grootschalige TV-technologie en introduceert ook de nieuwe betaalbare 4K UHD TV P745, verkrijgbaar in formaten van 85″ en 98″. Dit bevestigt TCL’s toewijding aan kwaliteit. Daarmee versterkt het bedrijf zijn reputatie.

Met de lancering van deze indrukwekkende nieuwe TV’s streeft TCL ernaar om thuisentertainment naar een hoger niveau te tillen en consumenten te voorzien van ongeëvenaarde kijkervaringen. Bezoek de officiële website tcl.com voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk tcl