Met een indrukwekkende vloeroppervlakte van maar liefst 2.000 vierkante meter biedt Poulissen Audio Video Center jou als consument het beste, het mooiste én het nieuwste aan op het gebied van Hifi & Audio, TV & Video en accessoires. Kijk- en luisterplezier sluiten naadloos op elkaar aan. Ze hebben een bijna eindeloos assortiment met producten van wereldproducenten. Eén van deze merken is Loewe. Een gerenommeerde fabrikant die zijn strepen duidelijk heeft verdiend op het gebied van premium televisies en hoogwaardige geluidssystemen. Ook het team van Poulissen is overtuigd van alle kwaliteiten die het merk rijk zijn. Zo stelt Johan Poulissen, mede-eigenaar van het familiebedrijf: Loewe is een mooi én hoogwaardig merk dat verdient om ook zo in de winkel gepresenteerd te worden. Vanuit die gedachtegang hebben de specialisten besloten om hun Loewe Gallery opnieuw vorm te geven/in te richten. Benieuwd naar alle ins en outs van deze verbouwing?

Op dit moment is het team van Poulissen druk in de weer met de voorbereidingen van een verbouwing. Zoals we al lieten weten in deze introductie, gaan ze hun bestaande Loewe Gallery een make-over geven. Zodra de verbouwingen achter de rug zijn, zul je als klant een nieuwe look & feel ervaren. Johan is er alvast van overtuigd dat het heel mooi gaat zijn. Als we ons mogen baseren op de 3D-renderingen, kunnen we alleen maar bevestigen dat het resultaat impressionant zal zijn.

Wij hebben gezien hoe de nieuwe Loewe-afdeling van Poulissen er uit zal komen uit te zien. Wat ons betreft: het oogt zeer fraai. Het doel is om meer een lifestyle-omgeving te creëren, zodat jij als consument nog meer wordt ondergedompeld in de wondere wereld van Loewe. De thuisbeleving moet echt overgebracht worden. Chique is het sleutelwoord.

Poulissen Roermond Loewe

Verbouwing

Om dit te realiseren, gaat Poulissen dit serieus aanpakken. Ze gaan flink aan de slag om de huidige Loewe-showroom van Poulissen om te bouwen tot een sfeervolle belevingsruimte waarbij de producten centraal staan. Ze willen dat je als consument/klant echt een wow-gevoel krijgt van zodra je de producten aan het werk hoort en ziet.

Kortingen op showroommodellen

Het is duidelijk: Johan verheugt zich er nu al op. Niet alleen hij, maar alle Poulissen-specialisten zijn zeer enthousiast. Met uitzicht op de verbouwingswerken, moet er ook plaats gemaakt worden in hun showroom. Waarom is dit goed om te weten voor jou als consument? Aangezien het gaat om showroomtelevisies, worden naar eigen zeggen hoge kortingen aangeboden. Zo kan jij misschien wel jouw slag slaan. Bezoek Poulissen Audio Video Center voor de meest actuele promoties.

Poulissen Audio Video Center blijft geopend

Tijdens de verbouwingswerken blijft Poulissen geopend. Dat kan ook goed. Loewe is, via een interne verbinding, in een apart pand gevestigd. Zo ondervindt de winkel geen enkele hinder van de verbouwing.

Uiteraard blijft Poulissen volledig geopend volgens hun reguliere openingstijden. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ben je welkom tussen 9u30 en 18u. Op zaterdagen kan je langskomen tussen 9u30 en 17u. Telefonisch zijn ze bereikbaar vanaf 10u (dinsdag tot en met zaterdag).

Benieuwd naar de vooruitgang van de splinternieuwe Loewe Gallery? Houd dan zeker de social media kanalen van Poulissen in de gaten voor behind the scenes-foto’s.

Verkooppunten van het merk loewe