We vernemen erg leuk nieuws van TP Vision, ‘moederbedrijf’ van Philips TV & Sound, want ze zijn erin geslaagd om maar liefst 4 prestigieuze EISA-Awards in ontvangst te nemen. Verschillende producten uit hun fraaie portfolio werden bekroond vanwege een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Iets waar het merk voor bekend staat. Een leuk ‘wist-je-datje’: 2022 is ondertussen ook hun veertigste (40) jubileumjaar. Als merk is dit alvast een mooie ‘kers op de taart’.

TP Vision heeft het podium meermaals mogen bestijgen naar aanleiding van de felbegeerde EISA Awards 2022/2023. Enkele producten uit het premium segment werden warm onthaald door de jury. TP Vision heeft drie EISA TV Awards en één EISA Audio Award in de wacht mogen slepen vanwege een uitmuntende kwaliteit in combinatie met innovatieve technologieën. Op vlak van geluid werd de Philips Fidelio FB1 soundbar in de ‘spotlight’ gezet. Maar daar stopt het niet want ook qua beeldweergave heeft Philips indruk gemaakt met 3 tv-toestellen. Met name de Philips PUS8807 (55 inch), Philips OLED+937 (65 inch) en Philips OLED807 (55 inch).

“Philips Ambilight OLED-tv’s zijn een blijvend succes bij EISA dankzij de combinatie van uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, innovatieve technologie en uitzonderlijk Europees design.”

Dit ‘totaalplaatje’ heeft er naar eigen zeggen voor gezorgd dat Philips Ambilight OLED-tv’s in 2022 opnieuw in de prijzen zijn gevallen. Een nieuw model dat dit jaar erkend is door de experts? Dat is de Philips Performance Series 8807 Ambilight-tv, ook wel bekend als ‘The One’. Dit exemplaar staat volgens Philips synoniem voor gebruiksvriendelijk, hoge prestaties en essentiële functies voor een ‘charmante’ prijs. Daarnaast zijn de innovaties rondom Philips Fidelio niet onopgemerkt gebleven. Mét reden. Zo is de Fidelio FB1 soundbar bekroond met een EISA-Award in de categorie soundbar.

Martijn Smelt, Chief Marketing Officer van TP Vision, is alvast euforisch over de gewonnen prijzen. ‘Het team van TP Vision heeft enorm veel tijd en middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat Philips Ambilight tv’s en Philips Audio-producten de toon blijven zetten in het topsegment van consumentenelektronica.’ TP Vision voelt zich dan ook zeer vereerd dat hun ‘werk’ kan rekenen op een officiële erkenning die gegeven wordt door ‘autoriteiten’ binnen het juryteam van EISA.

De jury heeft de EISA Home Theatre TV 2022-2023 Award ‘opgedragen’ aan de 65OLED937. De 55OLED807 van Philips werd bekroond met een EISA Best Buy OLED TV 2022-2023 Award. Omdat iedereen zo onder de indruk was van de 55PUS8807 (The One), besloot de jury om deze televisie ‘naar huis’ te sturen met een welverdiende EISA Family TV 2022-2023 Award. Daarnaast waren de juryleden wederom lovend over het Fidelio portfolio, met in het bijzonder de Fidelio FB1 die een EISA Integrated Soundbar 2022-2022 Award heeft gewonnen.

Ben je nieuwsgierig naar wat de jury te zeggen had over deze modellen? Surf dan zeker eens naar de website van TP Vision en ontdek het allemaal. Misschien zit er wel iets bij waarvan je denkt: oh, dat is wel de moeite waard om zelf te gaan ontdekken met mijn eigen ogen én oren. Afspraak bij een gespecialiseerde vakhandelaar in jouw buurt.

Verkooppunten van het merk philips