Naast het heugelijke nieuws dat Audio TV Centrum een nieuw merk (LUMIN) heeft opgenomen in hun merkenportfolio, komt de gespecialiseerde AV-winkel uit Eindhoven met een ander nieuwtje. En wat voor één… Het is een ‘knaller van formaat’. En dat laatste mag je misschien wel vrij letterlijk nemen. Audio TV Centrum liet weten dat de DALI KORE in Nederland exclusief bij hun verkrijgbaar zal zijn. Deze vloerstaanders werden recentelijk voorgesteld aan het grote publiek.

Binnenkort mag je je bij Audio TV Centrum verwachten aan de spiksplinternieuwe DALI KORE. Toch wel een ‘pareltje’ in de wereld van de hifi, of beter gezegd de ‘high-end’. Al is dat misschien wel een understatement want wat DALI nu heeft neergezet, dat is van een heel andere orde. Er waren maar liefst 12.000 uren nodig op vlak van engineering en ontwikkeling vooraleer DALI dit ‘paradepaardje’ naar voor heeft geschoven: de DALI KORE.

“Het is niet zomaar een nieuwe luidspreker, maar een hele belangrijke toevoeging aan het aanbod van DALI.”

Het exemplaar is 100 procent Deens. De ontwikkeling en de productie gebeurde in-house. Het team van DALI heeft zich gericht op één ding namelijk de geluidsweergave. Klinkt als muziek in de oren. Al vele jaren dragen ze bij Audio TV Centrum het merk DALI een warm hart toe. Dat staat als een paal boven water. Vanaf heden worden de KORE speakers van DALI exclusief verkrijgbaar bij Audio TV Centrum voor het Nederlandse ‘grondgebied’. Ze laten alvast weten dat de Eindhovense ‘equipe’ dit ‘belevingsproduct’ met open armen zal verwelkomen. Iets waar ze, terecht, trots op mogen zijn.

Sta je nu al te ‘trappelen’ om dit exemplaar ‘aan het werk’ te horen? Dan is er goed en minder goed nieuws. Laten we beginnen met het goede: binnenkort zal die ‘behoefte’ ingevuld kunnen worden. Op het Dutch Audio Event zullen de speakers te zien én te horen zijn. En het minder goede nieuws? Zoals jullie wellicht weten is het nog even wachten vooraleer het Dutch Audio Event van start gaat. Het evenement gaat door op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022. Tickets zijn ondertussen al verkrijgbaar via deze pagina. Allen daarheen!

Audio TV Centrum communiceert dat de luidsprekers nadien permanent bij hun in de winkel komen te staan. Klaar om, voor nu al, je ogen ‘de kost’ te geven? Dan is onderstaande video niet te missen.

Verkooppunten van het merk dali