De Bose TV Speaker biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor beter tv-geluid. Hij is klein maar krachtig en levert een heldere, gebalanceerde en natuurlijke audio-ervaring met verbeterde spraakweergave en bas. Dat zijn de woorden van Bose waarmee ze een tijdje geleden hun nieuwe soundbar hebben aangekondigd: de Bose TV Speaker.

De soundbar is uiterst compact met zijn uitzonderlijke hoogte van 5,6 centimeter. Je sluit hem aan op je televisie dankzij de optische audiokabel of een HDMI-kabel en je bent klaar om in no-time te genieten van je favoriete films of series. Heb je gedaan met kijken? Dan detecteert de TV Speaker automatisch het signaal van de tv wanneer die wordt uitgeschakeld. Bovendien is het mogelijk om het volume aan te passen met de afstandsbediening van je tv (HDMI-CEC).

Bose TV Speaker

Als we dan iets dieper duiken, dan komen we al snel tot de twee full range-drivers. Deze zijn geplaatst onder een lichte hoek en zorgen op die manier voor een nog breder geluidsbeeld zodat het geluid geprojecteerd wordt in de volledige ruimte.

Wil je de geluidsweergave nog net iets overtuigender laten klinken, net zoals je dat ervaart in de bioscoop? Dan ben je in de mogelijkheid om een al dan niet bekabelde subwoofer toe te voegen voor de laagweergave nog extra kracht bij te zetten met bijvoorbeeld de Bose Bass Module 500 of 700.

Snel en eenvoudig stonden centraal tijdens de ontwerpfase en daar hebben de ingenieurs zich sterk aan gehouden. Hun doel was namelijk om een ‘plug and play’ soundbar op de markt te brengen die het werkelijk voor iedereen mogelijk moest maken om te genieten van een superieur tv-geluid.

Opmerkelijk hier is vooral de prijszetting want voor afgerond 280,- euro haal je zelf al een exemplaar in huis. Niet bepaald ‘goedkoop’ maar dan ook weer niet enorm ‘duur’. Surf gerust eens naar de website van Bose om te weten te komen of de Bose TV Speaker misschien wel past bij jouw ruimte.

Verkooppunten van het merk bose