High End München 2022 was dit jaar weer één groot, muzikaal feest. Vele fabrikanten van absolute top apparatuur passeerden de ‘revue’. Waaronder het Amerikaanse MSB Technology, producent van hoogwaardige audio-apparatuur binnen het high-end segment (distributie door Frank Vermeylen van Very Fine Solutions). Afgelopen editie pakten ze groots uit met een nagelnieuw belevingsproduct: de Digital Director waar we het eerder al over hadden in dit nieuwsbericht

Kort door de bocht kan men stellen dat deze ‘digitale regisseur’ alles van de bron tot en met het analoge geluid verbeterd. Met een volledig nieuwe firmware in de MSB DAC optimaliseert dit model essentiële features. Er wordt gebruik gemaakt hun eigen ProISL glasvezelverbinding die ruis elimineert vanuit elke digitale bron. Deze geavanceerde isolatietechnologie verhoogt de prestaties van alle digitale audiobronnen. Aldus MSB Technology. Klinkt veelbelovend!

Lees ook


MSB Technology Digital DirectorHigh End München 2022: MSB Technology presenteert de nieuwe Digital Director

 


 

Maar uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over de hoogkwalitatieve Digital Director van MSB Technology. Wij brachten een bezoekje aan High End München 2022, dat naar goede gewoonte doorging in het MOC, om dit zelf met eigen ogen te aanschouwen. Eerlijk gezegd: we werden verwend. Niet alleen qua design maar ook wat betreft geluidsweergave. Good job MSB Technology!

Wij gingen in gesprek met Daniel Gullman, product designer bij MSB sinds 2010, over de Digital Director. In een sfeervolle video laat hij je alvast kennismaken met alle in’s en out’s van het toestel. Klaar om verrast te worden?

Very Fine Solutions is trotse distributeur voor MSB Technology en faciliteerde de doorlopende demonstraties. Muzikaliteit troef! Wil je meer weten over de Digital Director? Surf dan zeker naar de website van MSB Technology en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk msb-technology