Video: Music Unites winter event met een kunstexpositie van Brigitte Vanzonhoven

0

Op 28 februari heeft het winter event plaatsgevonden van Music Unites. De ingrediënten voor dit evenement? Muziek en kunst. Daar draaide het tijdens deze gezellige avond allemaal rond.

Tijdens deze wintereditie hebben bezoekers enerzijds kunnen genieten van de kunstexpositie van Brigitte Vanzonhoven. Doorheen de voormalige dokterswoning van Very Fine Solutions werden verschillende kunstwerken tentoongesteld telkens met hun eigen verhaal. Dat ging van schilderijen met floppy disks tot en met zelfs robots, heel speciaal om te zien.

Maar daarnaast heeft iedereen ook kunnen genieten van de muziek natuurlijk. In het bijzonder waren er de luidsprekers van Ilumnia. Het design is op het eerste zich al vrij speciaal, maar het geluid dat werd geproduceerd was nog zoveel specialer.

En dit allemaal in combinatie met een huiselijke, ontspannen sfeer in goed gezelschap. Meer moet dat volgens ons niet zijn. Benieuwd naar ons sfeerverslag?

Music Unites is een ontmoetingsplek voor mensen die houden van het leven. Evenals de thuisbasis voor Very Fine Solutions en Acoustical Solutions.

Heb je nog geen kennis gemaakt met Music Unites? Lees dan zeker dit eens.

Verkooppunten van het merk ilumnia