House of Music is verheugd om aan jullie te voor te stellen: het nieuwe Canton GLE portfolio. Het is de bestverkochte speakerreeks van Canton en al jaren befaamd om hun groots geluid en flexibele inzetbaarheid. Niet enkel het design, maar ook de technische aspecten zijn herzien. Nieuwsgierig?

Hieronder zetten we voor jullie graag de belangrijkste highlights op een rijtje:

  • Titanium membraan: De serie maakt gebruikt van titanium als conusmateriaal in het middenbereik en de lage tonen. Dankzij de dubbele conuskegels in het lage frequentiebereik van de GLE 90 en GLE 80 wordt er meer druk en controle gegeven geven aan de woofer.
  • Magnetisch ovalen doek: Mede door het gebruik van hoogwaardige en akoestisch neutrale stoffen hecht de bekleding elegant op de behuizing via een magnetische bevestiging. Met het nieuwe uiterlijk van de ovale stoffen bekleding past de GLE-serie in elke moderne woonkamer.

En, en plus, door een combinatie te maken van een rijkelijk gelakte rode behuizing en hoogwaardige folie in zwart en wit, wordt er een moderne en elegante uitstraling gegeven aan de GLE-serie. Combineer dat nog eens met het Back-fire basreflexsysteem en je komt al snel uit op een luidspreker die tijdloos én strak oogt.

Bovendien kan er met de grote keuze aan home cinemacomponenten in elke ruimte een flexibele home cinema worden gecreëerd. Als staande luidspreker met geïntegreerde Dolby Atmos® (GLE 90 AR) of als extra luidspreker met het AR 4 model. De mogelijkheden zijn alvast eindeloos.

In de Canton GLE series treffen we aan:

  • De passieve vloerstaander en compacte luidsprekers waaronder de
    GLE 90, GLE 80, GLE 70, GLE 30 en GLE 20.
  • De passieve Home-Cinema Luidsprekers en Atmos luidsprekers waaronder de GLE 90 AR, GLE 50, GLE 15, GLE 10, GLE 10 PRO en AR 4.

Benieuwd naar meer? Hou dan zeker de website van Canton in de gaten. Binnenkort zullen de modellen beschikbaar worden in de Benelux en in Frankrijk.

Verkooppunten van het merk canton