Sbooster biedt een unieke upgrade aan voor de Bluesound NODE. De eerste AIB was oorspronkelijk ontworpen voor alleen de N130. Na de release van de NODE X heeft het audiobedrijf de compatibiliteit gecontroleerd. Het resultaat? De AIB die ook ‘overweg kan’ met de NODE X.

Waarom het Active Interface Board (AIB) van Sbooster interessant kan zijn? Je tilt de prestaties van de NODE naar een nieuw niveau. Het Active Interface Board (AIB), in combinatie met de 5-6V Sbooster, is een maximalistisch ontworpen interne voeding. Deze verbetering richt zich op elk aspect van de standaard voeding. Te beginnen bij de stroomconnector.

De AIB maakt gebruik van een speciale C8-connector met vergulde pinnen, zorgvuldig geselecteerde audio-grade componenten en OCC-bedrading (met zilveren coating). De twee-laags, vergulde PCB is vervaardigd in Bulgarije. Drie anti-oscillatiecircuits stabiliseren zowel de AIB als de interne voedingsrails van de NODE. Terwijl een geavanceerd centraal aardpunt een zuivere referentie creëert. Bovendien wordt de Sbooster Decoy V2 gebruikt om interne RFI (Radio Frequency Interference) weg te leiden van de audiocircuits.

“In our opinion, we have lifted the playback quality of the Bluesound Node N130 to a level that is on par with music streamers that are many times more expensive.”

De AIB sluit naadloos aan op de Bluesound NODE. De installatie is eenvoudig en omkeerbaar. Het enige wat je nodig hebt? Tijd en een schroevendraaier. Op 15 minuten ben je klaar. Ervaar een diepgaande upgrade voor deze bekroonde streaming DAC. Inclusief een gedetailleerd geluid, een ruimtelijk 3D-geluidsbeeld en een krachtige basrespons. Aldus Wiebren Draaijer, eigenaar/ontwikkelaar bij Sbooster.

Benieuwd naar alle verdere details? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

Verkooppunten van het merk sbooster