Sennheiser introduceert met trots hun HD 490 PRO studio-referentie hoofdtelefoon, ontworpen om de complexiteit van hedendaagse muziekproductie aan te kunnen. Met een open-back ontwerp zorg dit exemplaar voor een heldere én nauwkeurige geluidsweergave. Op die manier wordt écht kritisch luisteren mogelijk. Zo kunnen belangrijke mixbeslissingen genomen worden met vertrouwen. De fabrikant spreekt over een buitengewoon breed, dimensionaal geluidsbeeld.

Sennheiser HD 490 PROMet de hand gemaakt, vervaardigd in Duitsland, duurzame componenten en een licht/comfortabel design. Dat zijn de kernpunten van Sennheiser’s HD 490 PRO. Ze laten naar eigen zeggen de muziek voelen en de koptelefoon vergeten. Een zorgvuldig ontworpen ergonomie elimineert drukpunten. Het open-back ontwerp garandeert natuurlijke ventilatie.

“Als je op zoek bent naar een studiohoofdtelefoon die je de vereiste transparantie en uitstekende lokalisering biedt om buitengewone mixen te creëren, dan is de HD 490 PRO voor jou de perfecte keuze.”

Twee sets met verwisselbare oorkussens, elk met een unieke geluidssignatuur voor het mixen en produceren, verminderen oorvermoeidheid en zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze zijn zowel wasbaar als vervangbaar. Als dat niet leuk is?

De HD 490 PRO-mixing-koptelefoon wordt geleverd met de innovatieve dearVR MIX-SE plugin van Dear Reality. Daarmee wordt je in de ‘sweet spot’ geplaatst. Je DAW (Digital Audio Workstation) verandert automatisch in de ultieme mixomgeving. DearVR MIX-SE bootst de akoestiek van mixstudio’s na, waardoor je een gebalanceerde/consistente mix kan verzekeren.

Met de HD 490 PRO koptelefoon kan je je creatieve ideeën helemaal tot leven brengen. Deze telg stelt je in staat om volledige controle te krijgen over elk detail. Het zorgt voor een nauwkeurige geluidsweergave buiten de studio.

Verkooppunten van het merk sennheiser