Monitor Audio heeft de lancering aangekondigd van de derde generatie van hun Climate Series buitenluidsprekers. De Climate Series 3G is ontworpen om uitstekende geluidskwaliteit te bieden in verschillende buitenomstandigheden, van de heetste zomerdagen tot de koudste winteravonden.

Weerbestendig ontwerp

De Climate Series 3G luidsprekers zijn volledig weerbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of de zon fel schijnt, deze luidsprekers blijven uitstekende prestaties leveren. Ze zijn IP55-gecertificeerd, wat inhoudt dat ze beschermd zijn tegen stof en waterstralen, en een robuuste behuizing hebben die bestand is tegen corrosie en UV-straling.

Hoogwaardige audiocomponenten

De Climate Series 3G luidsprekers zijn uitgerust met geavanceerde audiocomponenten om een rijke en gedetailleerde geluidsweergave te bieden. Ze beschikken over C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium/Magnesium) woofers en tweeters, die bekend staan om hun helderheid en precisie. Deze componenten zorgen voor een breed frequentiebereik en een krachtige basrespons, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende muziekgenres en audiotoepassingen.

Flexibele installatie

Dankzij het slimme ontwerp kunnen de Climate Series 3G luidsprekers gemakkelijk worden geïnstalleerd op verschillende locaties. Ze worden geleverd met een flexibele muurbevestiging die 175 graden kan draaien, waardoor gebruikers de luidsprekers eenvoudig kunnen richten voor de beste geluidsdekking. Dit maakt ze ideaal voor installatie op terrassen, in tuinen, bij zwembaden en op andere buitenlocaties.

Modellenoverzicht

1. Climate 50: Kleinste model, ideaal voor compacte ruimtes, met een 5-inch C-CAM woofer en een 1-inch C-CAM tweeter.
2. Climate 60: Middelgroot model met een 6-inch C-CAM woofer en een 1-inch C-CAM tweeter, geschikt voor grotere buitenruimtes.
3. Climate 80: Grootste model met een 8-inch C-CAM woofer en een 1-inch C-CAM tweeter, ontworpen voor maximale geluidsdekking in ruime buitenomgevingen.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De Climate Series 3G luidsprekers zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Ze hebben een robuuste constructie die bestand is tegen mechanische schade en slijtage. De luidsprekers zijn ontworpen om consistent hoge prestaties te leveren, ongeacht de weersomstandigheden, en vereisen minimale onderhoudsinspanningen.

Prijs en beschikbaarheid

De Monitor Audio Climate Series 3G luidsprekers zijn nu beschikbaar via geautoriseerde dealers en online winkels. De prijzen variëren afhankelijk van het model en de configuratie, maar Monitor Audio heeft ervoor gezorgd dat ze betaalbaar blijven zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Met de introductie van de Climate Series 3G zet Monitor Audio opnieuw de standaard voor buitenluidsprekers. Deze luidsprekers combineren robuustheid, flexibiliteit en hoogwaardige geluidskwaliteit, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor muziekliefhebbers die ook buiten willen genieten van hun favoriete nummers. Of je nu een barbecue organiseert of gewoon wilt ontspannen in de tuin, de Climate Series 3G luidsprekers zorgen voor een meeslepende audio-ervaring, ongeacht het weer.

Verkooppunten van het merk monitor-audio