Pro-Ject heeft zijn meest geavanceerde en luxe draaitafel aangekondigd: de Signature 12.2. Dit model is een evolutie van de befaamde Signature 12 en biedt een ongeëvenaarde combinatie van verfijning, precisie en geluidskwaliteit.

Compromisloos ontwerp

De Signature 12.2 is uitgerust met de nieuwste technologische innovaties van Pro-Ject en is volledig ontworpen om maximale audioprestaties te leveren voor de meest veeleisende muziekliefhebbers. De draaitafel combineert een geïsoleerde motor met een volledig zwevende basis, wat trillingen minimaliseert en zorgt voor een zuivere en gedetailleerde weergave van muziek.

Een opvallend kenmerk van de Signature 12.2 is het aluminium plateau van 9 kg, dat bijdraagt aan de stabiliteit en de nauwkeurigheid van de vinylweergave. De 12-inch toonarm zorgt voor een nog grotere precisie en minimaliseert vervorming, zelfs tijdens het afspelen van de meest complexe muziekstukken.

Innovatieve technologie

De Signature 12.2 maakt gebruik van een geavanceerd Magnetic Floating-ontwerp, dat zorgt voor een soepele en stille rotatie van het plateau. Dit draagt bij aan de uitzonderlijke geluidskwaliteit waar Pro-Ject bekend om staat. De draaitafel heeft ook een koolstofvezel toonarm die is ontworpen voor maximale stijfheid en lichtheid, wat trillingen vermindert en de nauwkeurigheid van de geluidsweergave verbetert.

Dankzij de elektronisch gestuurde motor biedt de Signature 12.2 precieze snelheidshandhaving. Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden, zoals 33 1/3 en 45 RPM, waardoor de draaitafel compatibel is met elk type vinylplaat.

Een visueel pronkstuk

Naast zijn technologische prestaties is de Signature 12.2 ook een lust voor het oog. De draaitafel is voorzien van een schitterende pianolakafwerking en heeft een elegant, modern ontwerp dat in elke high-end audiocollectie een centrale plaats verdient. Het model is beschikbaar in verschillende luxe afwerkingen en vormt een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

De Signature 12.2 is de meest geavanceerde en prijzige draaitafel die Pro-Ject tot nu toe heeft geproduceerd. Dit model is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 12.000 euro en zet een nieuwe standaard voor high-end draaitafels.

Deze draaitafel is gericht op de echte audiofielen die op zoek zijn naar de beste geluidskwaliteit en een indrukwekkend design. Bezoek de website van Pro-Ject of neem contact op met geselecteerde dealers voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk pro-ject