Ben jij trotse eigenaar van een Atoll MS120, ST200 Signature of SDA200 Signature streamer? Én ben je uitermate fan van streamingdienst Spotify? Dan mag jij je bij de gelukkige prijzen want Atoll Electronique laat weten dat er een software update op jou staat te wachten. Na deze upgrade ben jij in de mogelijkheid om je geliefkoosde muziek rechtstreeks te streamen via Spotify Connect. Als dat niet uitermate gemakkelijk is?

Het gaat meer bepaald om versie 1.7.0 die beschikbaar is voor dit trio van netwerkspelers. Na het uitvoeren van deze update kan er direct muziek gestreamd worden naar de bovengenoemde belevingsproducten van Atoll , zonder ‘tussenstappen’.

Maar hoe installeer je nu deze update? Wel, het is vrij eenvoudig. Je gaat gewoon naar het setup menu van je apparaat. Vervolgens navigeer je naar ‘Settings’ en dan ‘Firmware update’. Even doorklikken, de update laten doorvoeren en ‘klaar is kees’.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen? Dat is bepalen welke muziek je wilt selecteren voor de Atoll MS120, ST200 Signature of SDA200 Signature. Gewoon even de Spotify-app openen, je favoriete muziek kiezen en daarna nog het afspeelapparaat juist zetten. Meer is er niet nodig.

Ons lijkt het alvast een mooie toevoeging te zijn die vermoedelijk door heel wat eindgebruikers geapprecieerd zal worden. Nicely done, Atoll! Er wordt overigens door het gekende audiomerk ook opgeroepen om de Atoll Signature-app te upgraden via de Apple of Google Play store voor de best mogelijke ervaring.

Was jij nog niet zo bekend met de producten uit de ‘audiostal’ van Atoll? Dan loont het om zeker eens een kijkje te nemen op hun website. Zo krijg je meteen een impressie van wat ze jou te bieden hebben. En als dat nog niet genoeg is, kan je altijd een bezoekje brengen aan een gespecialiseerde winkel uit jouw buurt.

Verkooppunten van het merk atoll