Wie natuurlijk niet mag ontbreken op Audio Show iEar’ van dit jaar: Dune Blue. Ze hebben ondertussen een prominente plek verworven als het gaat om de distributie van zogenaamde ‘headfi’ merken. Zoals bijvoorbeeld Violectric, Meze Audio, HiFiMan, … om er maar enkele op te noemen. Maar wat voor moois hebben ze nu allemaal in petto voor dit audio evenement bij uitstek dat zal plaatsvinden op zaterdag 13 en zondag 14 november in Tilburg?

We gaan er geen doekjes om winden, importeur Dune Blue heeft heel wat fraaie dingen in petto voor de show. Zo zal er uitgepakt worden met onder andere hoofdtelefoon versterkers en andere producten uit het portfolio van Violectric. Hierbij staat diversiteit centraal. Deze belevingsproducten zullen gedemonstreerd worden in combinatie met de mooiste hoofdtelefoon combinaties.

Als volgende op het ‘muzikale programma’: Meze Audio. Al meer dan 10 jaar bouwen ze hoofdtelefoons die zich onderscheiden door hun tijdloze kwaliteit. Voor hun Elite-model zijn ze een samenwerking aangegaan met met Rinaro Isodynamics. In deze ‘headphone’ is een volledig nieuwe gepatenteerde hybride Rinaro driver met twee onafhankelijke spreekspoelen geïntegreerd. Het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling.

Lees ook


Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021

 


 

In de Elite wordt het nieuwe ultradunne MZ3SE PARUS® diafragma toegepast met een hoge gevoeligheid en een harmonische vervorming van minder dan 0,1% over het hele frequentiebereik. Dit exemplaar verlegt de grenzen op alle niveaus met een extreem hoge resolutie bandbreedte tot wel 112.000 Hz. Eenvoudig aan te sturen met zijn 101 dB @ 1 mW/1 kHz op 32 Ohm.

En als kers op de taart zal Fried Reim, hoofdontwerper én eigenaar van Violectric, op zaterdag aanwezig zijn voor al jullie vragen te beantwoorden omtrent de producten van Violectric, technologie, …

Ben jij volledig klaar voor een melodieuze en persoonlijke muziekervaring? Noteer dan alvast ruimte S3 in jouw notities want de excellente hoofdtelefoons en aanverwante producten van Dune Blue wil je echt niet missen. Naast merken zoals Meze Audio en Violectric, zal ook HiFiMan, Final, Shanling en Burson een prominente plek innemen tijdens dit groots opgezette ‘hifi walhalla’ waar elke muziekliefhebber, audiofiel, … zijn hart kan ophalen.

Was je nog niet zo bekend met Dune Blue? De welbekende importeur heeft haar focus de afgelopen jaren verlegd van de traditionele hifi naar personal audio. De enorme groei, innovatie en diversiteit aan producten in dit segment van de consumenten elektronica heeft hen geïnspireerd. Ze werken er had aan om de meest gespecialiseerde distributeur van personal audio in de Benelux te worden.