Smart Audio, importeur van o.a. het Franse luidsprekermerk Focal, debuteert op de grootste en leukste Audio Show van de Benelux in niet één, maar wel twee ruimtes. Dat staat, volgens ons, alvast synoniem voor dubbel muziekgenot. Nieuwsgierig naar al het moois dat je mag verwachten van hen op Audio Show iEar’ 2021? Hieronder een korte doch summiere samenvatting.  

Ruimte N1: eerste verdieping

In de grote ruimte op de eerste verdieping zal er, samen met Naim Audio, een acte de présence worden gegeven. Hier zullen ze actief spelen met de Focal Grande Utopia EVO, aangesloten op onder andere de Statement en Solstice van Naim. Verder zal er ook heel wat fraais worden voortgebracht, niet alleen op vlak van design maar ook qua geluid. De Focal Aria 936 K2 vloerstaanders dragen hierbij absoluut hun ‘muzikaal steentje’ bij. Deze zullen aangesloten zijn op Naim’s Uniti Nova.

Verder zal Smart Audio ook de Focal Kanta en On wall tonen. Samen met natuurlijk nog vele andere producten.

Lees ook


Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021

 


 

Ruimte S2: tweede verdieping

In de iets kleinere ruimte op de tweede verdieping zal er uitgepakt worden met al die prachtige Focal koptelefoons die jij, één voor één, kan/mag beluisteren. Daar zijn dit jaar diverse nieuwe modellen bijgekomen. Zo mag je je verwachten aan de Focal Utopia, Stellia, Clear MG, Radiance en Celestee. Deze zullen spelen op de Uniti Headphone Edition van Naim.

Zoals je kan zien heeft ook Smart Audio dit jaar weer heel wat in petto waardoor . Wil ook jij als liefhebber van muziek & film, beeld & geluid, audio- & video apparatuur, … Audio Show iEar’ niet missen? Hou dan zeker zaterdag 13 en/of zondag 14 november vrij in je agenda. Afspraak in het Willem II stadion van Tilburg.

Verkooppunten van het merk focal