Eerder kwam het Amerikaanse Mytek al op de proppen met hun Brooklyn AMP, maar nu hebben ze een nieuwe opvolger voorzien: de AMP+. Er zijn heel wat gelijkenissen tussen beide modellen, waaronder de naam bijvoorbeeld, maar toch zijn er enkele dingen toegevoegd die de AMP+ uniek maken.

Mytek Booklyn AMP+In vergelijking met zijn voorganger beschikt de nieuwe versterker van Mytek ook over dezelfde klank. Daarbij hoort uiteraard de dynamische en precieze geluidsweergave die gaat over het volledige frequentiebereik.

Maar dan wel met het verschil dat er veel minder vervorming optreedt waardoor er een natuurlijkere, diepere en ruimere geluidsbeeld wordt beloofd, aldus Mytek. Dat is vooral te danken aan de snellere transistoren die gebruikt zijn want deze zorgen dat schakeltijden gereduceerd worden tot enkele nanoseconden.

Verder bevat deze dubbele mono klasse D-versterker een nog hogere draagfrequentie, met name 650 kHz. Je kan kiezen om de Brooklyn AMP+ enkel en alleen te gebruiken maar je kan hem ook gebruiken in combinatie met de Brooklyn DAC.

Heb jij momenteel de kleinere broer van de Brooklyn AMP+ in huis? Dan kan je deze eenvoudigweg laten upgraden voor niet minder dan 500 dollar.

Haal je toch liever een onvervalste AMP+ in huis? Dan kan dat al vanaf 2.495 dollar. Voor alle informatie over dit nieuwe paradepaardje raden we je aan om zeker eens een bezoekje te brengen aan de website van Mytek.

Verkooppunten van het merk mytek