Bang & Olufsen inspireerde zich voor de Bronze collectie op architurale- en interieur trends door gebruik te maken van warme kleuren en contrasterende materialen. Nu breidt Bang & Olufsen de Bronze collectie uit met 4 nieuwe producten: de Beovision Eclipse televisie, de iconische Beolab 18- en Beolab 50-luidsprekers en de Beoplay H9i noise-cancelling-hoofdtelefoon.

Bang & Olufsen BronzeTijdens de “Milan design week” stelt Bang & Olufsen een selectie van de Bronze collectie tentoon in de kunstgalerij van iconisch galerijhoudster en curator Rossana Orlandi, een ware autoriteit op vlak van design.

Met zijn aardachtige aluminium bronskleur, op maat gemaakt veelkleurig garen van Kvadrat en premium notenhout, haalt Bang & Olufsen’s Bronze Collection inspiratie uit de architecturale en interieurtrends van het gebruik van warme kleuren en contrasterende materialen. Vandaag voltooit Bang & Olufsen de collectie door vier nieuwe producten toe te voegen: de Beovision Eclipse-tv, de iconische Beolab 18- en Beolab 50-luidsprekers en de Beoplay H9i noise-cancelling-hoofdtelefoons.

Iconische galeriehouder, curator en doyenne van ontwerp Rossana Orlandi presenteert een selectie van de Bronze-collectie in haar galerie tijdens de Milan Design Week – een bewijs dat technologische producten een meer integraal onderdeel van het interieur worden; ze zijn niet langer verborgen, maar ontmaskerd als echte kunstwerken.

“Ik ben al jarenlang een fan van Bang & Olufsen en heb hun eenvoud en formele zuiverheid altijd gewaardeerd, naast hun hoge kwaliteit natuurlijk. Ik vind dat ze een coherente filosofie hebben ontwikkeld die in de loop van de jaren evolueert en groeit, om samenwerkingen te creëren met grote namen als Michael Anastassiades, die een uitzonderlijk product ontwierpen, waarbij interactie met de gebruiker een integraal onderdeel van het object zelf wordt “, zegt Rossana Orlandi over haar samenwerking met Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen BronzeSinds de opening van de galerij in 2002 in de Magenta-wijk in Milaan, is het de eclectische koploper en een gerespecteerd platform voor avant-garde design en levensstijl. Op de eerste verdieping van de galerij is het Rossana Orlandi huis versierd met verschillende Bang & Olufsen-luidsprekers, en in de kelder heeft Mandalaki Design Studio de Beoplay H9i-koptelefoon verwerkt tot een holistische, locatiespecifieke installatie grenzend aan kunst en industrieel ontwerp, droom en realiteit. Licht en geluid worden tastbare elementen en creëren een uniek en metafysisch zintuiglijk pad. Het geluid is gemaakt door kunstenaar Sergio Ratti en wordt ervaren door de meest luxueuze Bang & Olufsen-hoofdtelefoon, de bronzen Beoplay H9i.

De bronzen toon Beovision Eclipse, Beolab 18, Beolab 50 en Beoplay H9i zijn vanaf 17 april 2019 verkrijgbaar in de Bang & Olufsen-winkels en geselecteerde retailers. De warme taupe-cover, geïntroduceerd voor Beosound Edge in de Bronze-collectie, is ook verkrijgbaar voor de Beosound Shape.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen