Vanaf vandaag heeft het Deense portfolio van Bang & Olufsen er weer een spiksplinternieuwe telg bij. Na de introductie van een fraaie Berluti x Bang & Olufsen-collectie is het tijd voor een 55″-schermformaat van de Beovision Contour. Dit model biedt een alles-in-één TV- en muziekbeleving. Mede dankzij de geluidstechnologie op basis van de bejubelde Beosound Stage.

Dit model kan potentieel wel het pronkstuk vormen van jouw woonkamer. En dat verpakt in een compact schermformaat. Tevens kan het ook dienst doen als een televisie voor een tweede kamer dankzij de vele plaatsingsmogelijkheden.

Bang & Olufsen Beovision Contour 55"

Klassiek en minimalistisch. Dat zijn de twee kernwaardes die de Beovision Contour erg typeren. Ontworpen in samenwerking met Torsten Valeur. Het stijlvolle aluminium frame dat de contouren van het scherm vormt, is het toonbeeld van de ongeëvenaarde expertise van Bang & Olufsen op het gebied van aluminiumproductie in Factory 5 in Struer, Denemarken. Aldus Bang & Olufsen.

Lees ook


Bang & Olufsen Beosound A1: ReviewBang & Olufsen Beosound A1 Review

 


 

“Vanaf het moment dat Beovision Contour wordt aangezet, zorgt de bekroonde 3-kanaal en Dolby Atmos luidsprekertechnologie van Beosound Stage voor een verheven televisie-ervaring.”

Als we even iets ‘dieper duiken’, meer bepaald achter de luidsprekerkap dan komen we al snel uit op de elf krachtige luidsprekerdrivers en versterkers. De luidspreker bevat 4 exemplaren van de 4-inch woofers die speciaal ontworpen zijn om een grotere conusbeweging mogelijk te maken. Dit creëert nog betere basprestaties tot 30 Hz.

Uitgerust met het nieuwste generatie 55″ OLED-scherm van LG, is de Beovision Contour ongeëvenaard als het gaat om realistische kleurweergave en absolute zwartniveaus. Zo krijg jij wat je wilt: een authentieke, onvergetelijke en volledige Bang & Olufsen TV-ervaring.

Klaar om dit zelf te gaan ontdekken? Breng dan gerust eens een bezoekje aan een lokale Bang & Olufsen-dealer in jouw buurt.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen