Wil jij als eerste de nieuwe producten van Bang & Olufsen uitproberen, zelfs indien deze zich nog in een vroeg ‘ontwikkelingsstadium’ bevinden? Dan is de Bang & Olufsen Beta Community misschien wel iets voor jou. In een post op Instagram doen ze een enthousiaste oproep om iedereen met een passie voor muziek ‘warm’ te maken. Er wordt gecommuniceerd dat een lid van de Beta Community helpt om de producten van Bang & Olufsen beter te maken. Benieuwd naar alle verdere details?

Als lid van deze community krijgt jij producten te zien (en te horen) die zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevinden. Jouw feedback zal van invloed zijn op de toekomstige ontwikkeling van het toestel. Nadat je je hebt aangemeld, kan je deelnemen aan zogenaamde ‘Beta Tests’ zodanig dat jij feedback kan geven aan de ontwikkelaars (voordat de producten worden uitgebracht). Met die feedback kan het team aan de slag om het apparaat in kwestie nóg beter te maken.

“The goal the Beta Community is to get to know current and future Bang & Olufsen customers and learn how they use their products.”

Ook goed om te vermelden: je hoeft niet noodzakelijk een Bang & Olufsen product in huis te hebben om ‘lid’ te worden van de Beta Community. Heb jij interesse? Dan kan je je aanmelden via deze website. Heb je je succesvol geregistreerd? Dan zal je via e-mail op de hoogte worden gesteld van nieuwe ontwikkelingen. Dit kan enerzijds gaan om informatie die aan de community wordt toegevoegd of anderzijds: jij wordt uitgenodigd voor een bètatest.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen