Goed nieuws voor een trotse eigenaar van een LG Smart televisie met webOS 5.0 of hoger want de elektronicaconcern heeft leuk nieuws. In samenwerking met Google biedt LG een belangstellende toegang tot Stadia Pro voor niet minder dan 3 maanden. Dit betreft een applicatie die zich specifiek richt op gamers. Als het ware een soort streamingdienst, maar dan voor games. Dit ‘aanbod’ is geldig voor zowel nieuwe als bestaande LG Smart TV eigenaren. Het gaat over een promotie die slechts een beperkte tijd beschikbaar is. 

Mocht je minder bekend zijn met Stadia Pro, dit is Google’s eigen cloud gaming platform. Wil jij dit graag uitproberen, op voorwaarde dat je zelf beschikt over een compatibel toestel van LG? Dat kan. Na activering heb je per direct meer 50 games ter beschikking. Elke maand komen er nieuwe titels bij. Daarnaast worden regelmatig unieke kortingen op games en add-on content aangeboden. Stadia Pro maakt 4K HDR graphics, een 60 FPS gameplay en een meeslepende 5.1 ‘surround sound’ mede mogelijk.

LG Stadia Pro

Maar hoe kan je deze aanbieding nu claimen? Wel, dat is naar eigen zeggen heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de televisie inschakelen en de LG Content Store openen. Vervolgens kan je het ‘Stadia Pro voordeel’ aanklikken. Daarna zie je een QR-code staan, deze bevat een unieke code. Met behulp van een smart device kan het inwisselproces aangevat worden.

Het aanbod is momenteel beschikbaar in heel wat verschillende landen waaronder ook België, Nederland én Frankrijk. De aanbieding kan ‘verzilverd’ worden tussen 3 augustus 2022 en 31 januari 2023. Op deze pagina kan je een overzicht vinden van alle exemplaren die ondersteund worden.

“It is the ideal choice for playing first person shooters, real-time strategy titles and racing games as they ensure immaculate HDR picture quality, deep blacks and precise colors courtesy of self-lit pixels.”

Als dat nog niet genoeg is: een kijker kan rekenen op een ultrasnelle responstijd van 0,1 milliseconde, alsook een extreem lage input lag. Zonder verlies van beeldkwaliteit. Op die manier worden jouw kansen om te winnen aanzienlijk vergroot.

Als je beslist om ook effectief een abonnement te nemen op Stadia Pro, dan betaal je op het moment van schrijven afgerond 10 euro per maand (9,99 euro om precies te zijn). Ben je niet zo van de abonnementen? Dan kan je ook games afzonderlijk aankopen in de Stadia Store.

Meer weten? Surf dan zeker eens naar stadia.google.com en ontdek het allemaal.

Verkooppunten van het merk lg