Op zaterdag 17 en zondag 18 maart organiseert Alpha in Turnhout de Accuphase – Focal Show. De nieuwe e650 van Accuphase wordt voorgesteld en zal samenwerken met de Focal Kanta 2-luidsprekers.
Accuphase e650De geïntegreerde stereoversterker Accuphase e650 heeft een dempingsfactor van 800. Dit zorgt voor een heel strak en gecontroleerd laag. Het hoog wat zeer gedetailleerd is, zorgt ervoor dat de ruimtelijke weergave uitstekend is. Het dynamisch vermogen van de e650 is sterk toegenomen t.o.v. zijn voorganger, de e600. Nu ja, ‘voorganger’… Zo werd hij aangekondigd, maar de technische aspecten bewijzen dat dit een compleet andere versterker is.
De Accuphase e650 zal samen met de Focal Kanta 2 te beluisteren/bezichtigen zijn. De Focal Kanta 2 Speakers (paar) is een zeer origineel 3-weg vloermodel dat is ontworpen om je opnieuw met je muziek te verbinden. Focal biedt een relatief onbekende combinatie van technologieën: het huwelijk van Beryllium, in de nieuwste generatie IAL3-tweeter, met vlas, voor de midrange- en basdrivers. Het resultaat is een nauwkeurig, gedetailleerd geluid dat bruist van warmte en muzikaliteit.
Ook zin gekregen om naar de Accuphase – Focal Show te komen?
Kom genieten van heel veel muziek, een hapje en een drankje op zaterdag 17 en zondag 18 maart, telkens van 10:00 tot 17:00 uur bij Alpha in Turnhout.
Alpha Turnhout
Sint-Antoniusstraat 15
B-2300 Turnhout

Verkooppunten van het merk focal