Als aanvulling op de recent geïntroduceerde RIALTO luidsprekers lanceert Cabasse hun nieuwste HiFi versterker: de ABYSS. Deze stereoversterker, die zijn naam ontleent aan de maritieme wereld die Cabasse dierbaar is, illustreert het mysterie van de niet-ontdekte dieptes. Aldus Cabasse. Net zoals de RIALTO speakers is dit model voorzien van de nieuwste innovaties waardoor de muziekweergave naar een ‘next level’ wordt gebracht. Al dan niet met behulp van hun eigen high-end luidsprekers. De ABYSS heeft dezelfde versterkertechnologie aan boord zoals gebruikt in THE PEARL PELEGRINA.

Cabasse ABYSSDe ABYSS is perfect geschikt voor al jouw doeleinden op vlak van HiFi en televisie, in stereo weliswaar. Deze versterker kan zelfs aangesloten worden op het Cabasse Multiroom ecosysteem. Indirect wil dat ook zeggen dat het systeem compatibel is met andere opstellingen waarbij de producten van Cabasse de ‘hoofdrol vertolken’. Een eindgebruiker kan desgewenst verschillende systemen groeperen en zones maken om naar alle bronnen te luisteren. Denk maar aan streaming, televisie, draaitafels, …

Verschillende technologieën optimaliseren het geluid. Zo wordt rekening gehouden met de kamer waarin de set geplaatst is, alsook de luisterpositie. Op die manier wordt een natuurgetrouwe weergave werkelijkheid. Door het gebruik van DFE (Dynamic Fidelity Enhancer) kan je de balans van het geluid aanpassen.

Lees ook


Cabasse THE PEARL KESHI Review luidsprekerCabasse THE PEARL KESHI: Review luidspreker

 


 

De algoritmen, op vlak van signaalverwerking, controleren het vermogen in real time dat naar de luidsprekers wordt gestuurd. Rekening houdend met het luisterniveau, de inhoud en de dynamiek van het geluid. Cabasse maakt zich sterk dat deze technologieën voortdurend verbeterd kunnen worden door middel van updates. Met andere woorden: de versterker evolueert mee met de technologische evoluties van het merk.

Heb je dit toestel in huis gehaald? Dan kan je als trotse eigenaar jouw ABYSS versterker nog verder optimaliseren. Hoe precies? Met gepatenteerde Digital Enhancement of Acoustical Performance-technologie, ook wel afgekort als ‘DEAP’. Kort door de bocht wordt zo een perfecte synergie bereikt tussen versterker en luidsprekers. Met dank aan de dynamische multi-band signaalverwerking, inclusief feedback-lussen waardoor het volledige vermogen van de versterker consequent wordt gebruikt. Cabasse spreekt over digitale signaalverwerking (DSP) waarbij gemiddeld meer dan 290 miljoen bewerkingen per seconde uitgevoerd worden. Als je dan nog eens weet dat hierbij rekening wordt gehouden met de instellingen van de gebruiker, dan weet je dat Cabasse alles uit de kast heeft gehaald om jou als consument te plezieren.

Een slank en stijlvol design waarbij een intuïtief LCD-kleurenscherm is aangebracht? Dat zeker. De ABYSS is verkrijgbaar in een satijnzwarte aluminium uitvoering. Meer ontdekken over deze compacte stereoversterker die naadloos integreert elk interieur? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk cabasse