Naast de Bowers & Wilkins demodag die Staelens organiseert op zondag 20 november, heeft de AV-winkel uit Kortrijk nog iets leuks op de planning staan. In de week daaropvolgend vindt, voor de eerste keer, een voordracht plaats. In tegenstelling tot de demodag van 20/11/2022 zal het deze keer niet gaan over het merk Bowers & Wilkins. Het thema ‘wat is stereo’ wordt uitvoerig besproken. Jean-Luc Daumerie zal de informatieve avond in goede banen leiden. Jean-Luc is HiFi hobbyist, DJ en jazzliefhebber.

Op donderdag 24 november heet Francis van Staelens hifi jou van harte welkom tijdens de ‘voordracht’ waarbij het stereo-verhaal uit de doeken wordt gedaan. Hoe horen wij? Wat zijn opnametechnieken? En nog belangrijker: wat is de impact hiervan op HiFi? Dit zijn slechts enkele ‘topics’ die aan bod zullen komen.

Het belooft een boeiende voordracht te worden die Jean-Luc Daumerie verzorgt. Een aanwezige bezoeker zal alvast veel leren over live muziek, soundstage en hoe een opname thuis in stereo ‘gehoord’ kan worden. Uiteraard zullen enkele interessante luisterfragmenten afgespeeld worden om één en ander te verduidelijken.

Lees ook


Staelens hifi Bowers & WilkinsStaelens hifi Kortrijk: Bowers & Wilkins demonstratiedag op zondag 20 november

 


 

De deuren openen om 19 uur, de voordracht zelf gaat van start om 20 uur. Er wordt verwacht dat alles zo’n 90 minuten zal duren, inclusief pauze. Er wordt gevraagd om je op voorhand te reserveren. Dat kan zowel telefonsich (+32 56/21.59.32) als via de contactpagina op de website. Afspraak op het ‘vertrouwde adres’: Magdalenastraat 9-11, 8500 Kortrijk (België).

Wegens openbare werken: bereikbaar via Parking Kortrijk Weide (1 uur gratis) of Parking Conservatorium (gratis parkeren op zondag).

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins