Eerder vertelden we jullie al in dit nieuwsbericht dat het Dutch Audio Event nadert met rasse schreden. In aanloop naar deze niet te audioshow, waar we overigens allemaal zo naar ‘hunkeren’, willen we jullie alvast informeren omtrent al het moois dat je daar kan zien én horen. Eerder zetten we al Fine Sounds Benelux en Linn ‘in the picture’, nu is het de beurt aan Daudio. Benieuwd wat Daudio jou te bieden heeft op het Dutch Audio Event? Dat is best wel wat.

Meerdere primeurs zijn een feit. Allereerst zullen we het hebben over de Daudio M2 (eiken variant). Deze omvat een nieuwe eiken minimalistische design uitvoering van Daudio’s M2 dipool design monitor luidspreker. De M2 (model 2022) is voorzien van een AMT tweeter en een geheel nieuw ontwikkeld filter. In combinatie met de M2 dubbelwoofer sub en Lyngdorf TDAI 1120 vormt dit een prachtig en compleet audiosysteem.

Lees ook


Dutch Audio Event 2021Klaar voor het Dutch Audio Event 2021 op 30 en 31 oktober?

 


 

Dan, als volgende in rij: de Daudio DBA. Op de show zal er gedemonstreerd worden met een DBA (dubbel bass array) opstelling. Samen met twee Daudio actieve M2 subs en de DBA inregeling op de Lyngdorf, worden de hinderlijke laagfrequente reflecties en  roommodes volledig weggewerkt. Het resultaat? Een strakke en zeer aangename laag weergave.

Vervolgens is er de Daudio P1000. Hun eerdere N1000 stereo versterker was gebaseerd op de zeer mooie Ncore NC500 module van Hypex. Ontwikkelaar Bruno Putzeys heeft deze module doorontwikkeld en verbeterd bij Purify Audio. In de P1000 heeft Daudio deze nieuwe Eigentact module, met excellente specs, aangesloten op de speciaal hiervoor ontwikkelde pre-amp. De ‘uitkomst’? Een versterker met ongelofelijke kracht en muzikaliteit. Meer warmte, definitie en natuurlijkheid.

Als vierde primeur wordt er uitgepakt met de SSG AirTube luidsprekerkabel die dit jaar wordt geïntroduceerd in een MkII-variant. Deze is nu dus leverbaar in een full-range én monitor uitvoering. Naar eigen zegen zijn dit luidsprekerkabels die ongekende prestaties garanderen in combinatie met een open, detailrijk en warm geluidsbeeld.

Zoals je waarschijnlijk al kon raden na al het bovengenoemde, zal ook Lyngdorf een prominente rol spelen in ruimte 44 van Daudio. Er zal gedemonstreerd worden met de fraaie Lyngdorf TDAI 1120 en 3400. Twee sublieme streaming amplifiers met RoomPerfect. Een perfecte match met de Daudio dipool luidsprekers.

Als voorlaatste mag je je verwachten aan het gekende Merging NADAC, uitermate bekend in de high-end wereld. Merging is, speciaal voor de studio’s, gekomen met een nieuwe compacte audio-interface gebaseerd op Ravenna: de Anubis.

“Die is crimineel goed en daarom een ware hit in pro-audio land. Wij hebben de Anubis aangesloten op onze streamer en zo krijg je een geweldige en zeer betaalbare stereo en multi-channel streaming oplossing.”

En als dat nog niet genoeg is, wordt dit alles overgoten in een ‘muzikaal sausje’ van Furutech en Isotec, meer bepaald in de vorm van stroomvoorziening. Naast Isotec levert Daudio nu ook de mooie stroomvoorzieningen en kabels van Furutech. Ze hebben een selectie samengesteld die qua prijs vs. prestatie echt uitblinkt in zijn categorie.

Wil jij dit voor geen goud van de wereld missen? Twijfel niet en koop onmiddellijk je tickets voor het Dutch Audio Event 2021 via dutchaudioevent.nl/tickets. Klaar om al het moois van Daudio zelf te beleven ruimte 44?