De Klimax DSM. Eén van de nieuwste streamingproducten uit het hoogwaardige portfolio van audiomerk Linn dat overigens te bewonderen zal zijn op de allereerste editie van het Dutch Audio Event. Niet alleen zaterdag 30 oktober maar ook zondag 31 oktober kan je terecht in Veldhoven om kennis te maken met de sfeervolle belevingsproducten van Linn. Waaronder ook de Klimax DSM die er de hoofdrol zal vertolken. Niet te missen!

Eerder stelden we de Klimax DSM al voor als Linn’s meest sublieme streamer. Een model dat meteen fungeert als vlaggenschip of paradepaardje. Dit exemplaar kwam begin dit jaar op de markt maar heeft toch meer in zijn ‘muzikale mars’ dan je op het eerste zicht zou denken. Want deze streamer is tevens ook een DA-converter én voorversterker in één.

Een stevige blok aluminium van 32 kilogram. Dat is de basis die werd gevormd voor de behuizing van topkwaliteit. Nauwkeurig vormgegeven met behulp van een CNC-machine . Vind je niet?

Dutch Audio Event Linn

Aan de binnenkant van deze ‘potige behuizing’ vinden we het kloppende hart terug: een baanbrekende en zelfontwikkelde Linn Organik DAC die het meest natuurlijke geluid ooit mogelijk maakt. Aldus de gerenommeerde audiofabrikant.

Lees ook


Dutch Audio Event 2021Klaar voor het Dutch Audio Event 2021 op 30 en 31 oktober?

 


 

Er zijn twee varianten beschikbaar die je weldra zelf zal kunnen aanschouwen met eigen ogen op het Dutch Audio Event dat er eind volgende maand zit aan te komen. Zo is er de Klimax DSM Audio en de Klimax DSM AV. Deze laatste heeft enkele HDMI-aansluitingen.

“Our aim is simple. We want to bring you closer to the music you love – to feel every note, to experience your music with a clarity and power unlike anything you’ve ever heard.”

Dutch Audio Event 2021

Dat is, kort samengevat, het doel van Linn. Wil weten hoe ze dat met hun producten in de praktijk brengen? Dan ben je van harte welkom op het Dutch Audio Event in ruimte 18. Tickets zijn ondertussen al beschikbaar via dutchaudioevent.nl/tickets/. Ready to to feel every note?

Verkooppunten van het merk linn