We vertelden jullie eerder al dat er op Audio Show iEar’ heel wat leuke standhouders zullen zijn die uiteraard, hoe kan het ook anders, elk het beste van hun portfolio te berde brengen. Speciaal voor jullie. Dynaudio, Joenit, Dune Blue, … om er maar enkele te noemen. Maar dit jaar zal ook Sonos aanwezig zijn. Klaar om hun verschillende producten zelf te ervaren?

Sonos biedt heel wat verschillende oplossingen aan op vlak van zowel stereo audio als meerkanaals home cinema. Én laat het nu net dat zijn dat ze heel graag ten gehore willen brengen. Wil je dat zelfs een keertje ervaren? Dan ben je meer dan welkom tijdens één van de luistersessies. Maar wat mag je nu concreet van hen verwachten op vlak van producten?

Wel, dit jaar beschikken ze over maar liefst twee demonstratieruimtes. In die eerste, meer bepaald ruimte S11, kom je terecht in een woonkamer waarin entertainment als het ware tot leven komt. Je beleeft er korte films met het nauwkeurige en meeslepende geluid van Dolby Atmos. Niet alleen op de Sonos Arc die we eerder in deze review al warm mochten onthalen, maar ook op de nieuwste Sonos Beam Gen 2.

Lees ook


Review Sonos MoveReview: Sonos Move

 


 

Naast natuurlijk de korte films in de S11-ruimte, laat Sonos jou ook niet onberoerd in ruimte A6. Want hierin laten ze je zien én horen hoe je makkelijk muziek, radioprogramma’s, podcasts en meer streamt. Al dan niet op de Sonos Roam of Sonos Move.

Klaar om te luisteren op jouw manier? Dat kan tijdens Audio Show iEar’, samen met Sonos, op zaterdag 13 en zondag 14 november tussen 10u en 18u in de ruimtes S11 en A6. Dat wordt alvast ‘likkebaarden’. Allen uitkijken daarnaar!

Verkooppunten van het merk sonos