Nog iets minder dan 1 maand wachten en dan is het zover: het Dutch Audio Event gaat van start. Op 30 en 31 oktober zal het Koningshof in Veldhoven twee dagen lang worden omgetoverd tot een plek waar mening muziekliefhebbers, audiofielen, … hun ‘muzikale hart’ nog eens ‘live’ kunnen ophalen. Eindelijk! Vele exposanten zullen er de ‘revue’ passeren waaronder ook Fine Sounds Benelux. Distributeur van onder meer Sonus faber, McIntosh Laboratory Inc. en Sumiko Audio. Benieuwd waar ze dit jaar mee zullen uitpakken?

In totaal zullen ze er drie ‘vette sets’ neerzetten. Deze zijn steeds opgebouwd met belevingsproducten uit hun bovengenoemde merkenportfolio. Dat belooft een heus spektakel te worden met maar maar liefst 600 Watt per kanaal. Aldus Rob Hullekes van Fine Sounds.

Er zijn 3 hoofdrollen weggelegd. Eentje is voor McIntosch die al sinds 1949 synoniem staat voor ‘een luxe audio belevenis’. Als tweede in rij: Sonus faber. Een gerenommeerd audiomerk dat audiofiele speeakers van topniveau maakt die ‘volkomen vrij van luistermoeheid’ zijn. En als derde wordt deze top 3 mooi aangevuld met Sumiko. Zij bieden handgemaakte elementen aan ‘om uit te blinken in de reproductie van analoge muziek’. Klinkt veelbelovend.

Deze sets zitten in drie verschillende prijsklassen: 30K, 50K en 150K. Fine Sounds Benelux voegt er graag nog aan dat ze er uitermate veel zin in hebben. Het wordt een feestje in ruimte 65, klinkt het.

Wil jij deel uitmaken van dit ‘feestje’? Claim dan nu al jouw ‘spot’ op het Dutch Audio Event door je ticket(s) te kopen via dutchaudioevent.nl/tickets. We zijn er vrij zeker van dat je hier zeker en vast geen spijt van zal hebben. Fine Sounds Benelux verwelkomt jullie heel graag in Veldhoven.

Verkooppunten van het merk mcintosh