Ze noemen hem de de Halo JC 1+ eindversterker, de groter broer van hun eerdere Parasound Halo JC 1 monoblok eindversterker. Jarenlang hebben ze gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe versterker. Het apparaat levert een vermogen van 25 Watt en je kan hem terug vinden onder de categorie klasse A of AB.

Parasound Halo JC 1+Ook ontwerper John Curl heeft bijgedragen aan de nieuwe ontwikkelingen die geïntegreerd zijn in de Parasound Halo JC 1+ monoblok versterker. Er zitten verschillende verbeteringen in het circuit waardoor de versterker die 450 Watt (8 Ohm), 850 Ohm (4 Ohm) en of 1.300 Watt (2 Ohm) kan leveren. De audiofabrikant heeft naar eigen zeggen veel aandacht besteed aan de details en geluidskwaliteit.

De Parasound Halo JC 1+ heeft een gewicht van 48,5 kilogram en weegt daarmee 30 procent meer dan zijn voorganger. Ten op zicht van de Halo JC 1 is er ook een nieuwe ringkerntransformator ingebouwd van 2,1 kVA met een premium afwerking. Op die manier kan het apparaat 20 procent meer vermogen leveren. Ook zijn er 6 extra transistors geplaatst die zorgen voor een toename van de piekstroom.

Bovendien is er in de Halo JC 1+ ook gebruik gemaakt van Wilson Audio REL-condensatoren die heel goed microtrillingen kunnen opvangen.

Parasound JC 1+

De connectiviteit met andere exemplaren wordt ook vergroot dankzij het toevoegen van de XLR Loop Out functionaliteit samen met de 12V vertraagde inschakeling. Zo kan je meerdere apparaten configureren volgens het bi-, tri- en quad- amp principe.

Voor meer informatie over de Halo JC 1+ eindversterker adviseren je om eens te surfen naar de website van Parasound. Hij zal binnenkort leverbaar worden in een zwart of zilverkleurig model. Er is nog geen officele prijsinformatie meegedeeld.

Verkooppunten van het merk parasound