Meer performance, meer features en meer fun. Dat is hoe Teufel hun nieuwe gaming headset zou omschrijven. De fabrikant heeft het gedoopt tot de Teufel CAGE.

“De nieuwe CAGE headset is het volgende level voor iedereen die vindt dat games geen spelletje zijn. Met aanpasbare soundprofielen, een virtuele surround sound, een hoog draagcomfort en veel geoptimaliseerde details is de CAGE je onmisbare wapenbroer.”

Teufel Cage

Teufel brengt met de komst van hun CAGE een eersteklas headset op de markt, specifiek gemaakt voor gamers. Ze hebben voor de productie ervan gebruik gemaakt van een ingebouwde USB-geluidskaart en een 40mm lineaire HD-driver. Deze staan in voor het diepe basgeluid en de uiterst zachte, hoge klanken.

Soms wordt het geluid tijdens het gamen wel eens onderschat, maar in vergelijking met geluid bij films bijvoorbeeld zorgt dit ook hier weer voor een totaalbeleving. Op die manier kunnen gamers volledig in het spel worden gezogen dankzij een superieure geluidskwaliteit.

Teufel CageHet geluid wat de Teufel CAGE produceert zal niet enkel dienen om het spelen aangenamer te maken, maar het heeft ook een functioneel nut. Zo zal je bijvoorbeeld sneller gevaar kunnen opmerken. Dit zou mogelijks dus wel eens het verschil kunnen betekenen tussen winst of verlies.

Hieronder sommen we de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe headset voor jullie op.

  • 40-mm lineaire HD drivers
  • Kan gebruikt worden voor alle gameconsoles en pc’s
  • HD microfoon
  • Immersion over-ear capsules die zorgen voor een hoog draagcomfort
  • Volumeknop op de koptelefoon
  • Design oogt chique dankzij het gunmetal aluminium, flexibel verenstaal en de extra dikke padding

Teufel zet met de CAGE een headset op de kaart die gamers de best mogelijke geluidservaring moet bieden, glasheldere gesprekken, een optimaal draagcomfort en dat allemaal in een robuust ontwerp. Ze voegen er ook nog aan toe dat dit geen modeaccessoire is, maar wel een hoogwaardig apparaat gemaakt voor spelers die gaan voor de overwinning.

Wil je graag meer weten? Bezoek dan eens de website van Teufel. Het is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 170 euro.