De nieuwste gaming monitor van LG, de 25GR75FG die past binnen de UltraGear line-up, is uitgeroepen tot het officiële beeldscherm van het League of Legends EMEA Championship 2023, ook wel afgekort als ‘LEC’. Dit nieuwe beeldscherm zal voor het eerst gebruikt worden tijdens het komende seizoen. Het 25GR75FG-model van LG is een ultra-snelle, hoogwaardige monitor die beschikt over G-Sync Compatible en Adaptive Sync technologieën. Hierdoor kunnen gamers maximale prestaties halen. Het is ook één van de eerste exemplaren op de markt die ondersteuning biedt voor FreeSync Premium Pro. LG UltraGear is alvast erg trots op de voortzetting van hun nauwe samenwerking met LEC. Eén van ‘s werelds meest populaire esports competities.

LG 25GR75FG

De gaming monitor is ontworpen voor esports-competities en levert ultieme prestaties. Met een 24,5 inch Full HD scherm, een verversingssnelheid van 360 Hz en een Gray-to-Gray respondertijd van slechts 1 milliseconde,worden beeldkwaliteit en snelheid gegarandeerd. Deze telg is geüpgrade met NVIDIA G-SYNC-technologie NVIDIA Reflex voor minimale click-to-display-latentie. Daarnaast is de monitor HDR 400 gecertificeerd voor heldere beelden met een randloos ontwerp. Perfect voor een optimale beleving.

LG’s UltraGear gaming-monitoren van wereldklasse leveren sinds 2022 een essentiële bijdrage aan de professionele competitie als onderdeel van het lopende partnerschap met LEC. De 25GR75FG is ontworpen met feedback van LEC-spelers. Een optimalisatie? Check. Het nieuwe UltraGear-model levert gamers de juiste ervaring als het gaat om competitief gamen en is daarom uitermate geschikt voor pro-spelers.

“LG is very excited to introduce the 25GR75FG at the upcoming LEC 2023.”

Zo verklaart Seo Young-jae, hoofd van LG Electronics Business Solutions. Onze supersnelle technologie, bedoeld voor professionele esports, zal betrouwbaar optreden in het heetst van de strijd wanneer de beste teams in de EMEA-regio strijden voor de overwinning. Met LG UltraGear willen we LEC blijven ondersteunen en de groei van esports wereldwijd bevorderen.

Benieuwd naar de specificaties? Hieronder vind je alvast de meest voorname eigenschappen terug. Nieuwsgierig naar het volledige overzicht? Dan is de productpagina niet te missen.

Verkooppunten van het merk lg