Sony heeft de langverwachte INZONE Buds onthuld, een revolutionaire set draadloze game-oordopjes die ontworpen werden om de game-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Deze oordopjes maken deel uit van de geprezen Sony INZONE-reeks. Ze worden aangeprezen als de eerste draadloze game-oordopjes in de industrie met een batterijduur van maar liefst 12 uur. Inclusief een latentie van minder dan 30 ms. Dat is goed nieuws voor gamers die streven naar een meeslepende en winstgevende game-ervaring.

Sony INZONE Buds

Wat maakt de INZONE Buds zo bijzonder? Ten eerste bieden ze ruimtelijk geluid voor gaming, waardoor gamers de richting en afstand van hun tegenstanders kunnen horen. Sony heeft deze oordopjes ontworpen zodat deze een geluidsveld creëren dat specifiek is afgestemd op de individuele gebruiker. Met behulp van de Sound Field Optimisation-functie kunnen gebruikers zelfs een gepersonaliseerd hoorprofiel creëren door foto’s van hun oren te maken met de bijbehorende smartphone-app.

Daarnaast zijn de INZONE Buds uitgerust met Dynamic Driver X-technologie, waardoor ze elk geluid in het spel nauwkeurig reproduceren. Van krachtige explosies tot subtiele voetstappen. Dit zorgt voor een ongekend niveau van auditief realisme.

Sony heeft ook gedacht aan het comfort van gamers door een nieuw ontwerp te introduceren dat het contact met het oor minimaliseert. Dit resulteert in meer comfort, zelfs tijdens lange gamesessies. Tot slot zijn de INZONE Buds verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuropties, zwart en wit.

Sony INZONE H5

Naast de INZONE Buds heeft Sony ook de INZONE H5 draadloze headset geïntroduceerd, die een ononderbroken gameplay garandeert van maar liefst 28 uur. Evenals een langverwachte zwarte kleuroptie voor de INZONE H9 draadloze noise cancelling headset.

Beide producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met het gerenommeerde esports-team Fnatic, dat internationale titels heeft veroverd in de VALORANT Champions Tour. Met deze innovaties blijft INZONE de PC- en PlayStation-ervaring verbeteren. Deze technologische hoogstandjes zijn ondertussen al beschikbaar.

Verkooppunten van het merk sony