Met het SC-GNW10E Wireless Speaker System zit je meteen in de actie. Zo stelde Panasonic hun draadloze luidspreker voor, specifiek ontwikkeld voor gaming. Al neemt dat niet weg dat je dit model ook nog kan gebruiken voor andere toepassingen.

Panasonic SC-GNW10EBinnenin de SoundSlayer GNW10-luidspreker zijn vier 38 mm drivers geïntegreerd. Deze zijn zorgvuldig rondom de draagbare GNW10 geplaatst. Zo kan je als eigenaar genieten van een realistische en spannende game-ervaring waarbij je alle geluiden uit het spel goed kan oppikken.

Met een gewicht van slechts 403 gram, een flexibele nekband die ‘rust’ op 4 rubberen voetjes, merk je nauwelijks dat je hem draagt. De batterijduur bedraagt 9 uur.

De GNW10 beschikt over twee microfoons om je stem op te nemen. De AI-verwerking van Intelligo Technology Inc. isoleert je stem ten opzichte van de geluidseffecten (van de game). Op die manier kunnen je medespelers jou nog duidelijker horen. Er is een speciale knop voorzien waarmee je de microfoon kan muten/dempen. De blauwe lichtjes vervanderen in dat geval naar rood.

“Dompel jezelf tijdens het gamen comfortabel onder in authentiek 3D-geluid. Je oren zullen je dankbaar zijn.”

Dankzij zeer stabiele 2,4 GHz Wi-Fi-technologie kan de SoundSlayer 4-kanaals audio ontvangen. De fabrikant spreekt over een latentie van minder dan 20 ms. Kabels of audiovertragingen onderbreken de veeleisende FPS-gameactie niet. Aldus Panasonic. Om deze introductie kracht bij te zetten, maakte de fabrikant deze impressionante video.

Samengevat: ben je op zoek naar een alternatief voor jouw gaming headset? Dan is deze draadloze SoundSlayer GNW10-luidspreker misschien wel iets voor jou. Dit exemplaar is ontworpen voor pc, PlayStation en de Nintendo Switch. Klaar om jouw game-ervaring naar een hoger niveau te tillen?

Verkooppunten van het merk panasonic